Merhaba arkadaşlar, modem ile aynı odadayım aramızda 5 metre var. Ne çok pahalı ne de çok ucuz bir USB adaptör arıyorum. Bütçe 500 TL.
Bende de bu üründen var ancak marka farklı sanırım, ben aşağıdaki linkten aldım. 1 senedir kullanıyorum, modem başka odada, ping, kesinti vs yaşamadım.
Bunda bir yazılım kullanmak gerekiyor mu yoksa tak çalıştır miBende de bu üründen var ancak marka farklı sanırım, ben aşağıdaki linkten aldım. 1 senedir kullanıyorum, modem başka odada, ping, kesinti vs yaşamadım.
PrimeX PX-AC1200 Realtek RTL 8812BU Ac1200 USB3.0 1200Mbps Wifi Adaptör, 2.5G 5G 5.8G Wireless Adaptör, USB Wifi Alıcı https://www.amazon.com.tr/dp/B0B5926MH1?ref_=cm_sw_r_apann_dp_D1EXSDJA5BPY2AGM0F4K&language=tr-TR
Tak çalıştır.Bunda bir yazılım kullanmak gerekiyor mu yoksa tak çalıştır mi
Bende bulursam ss atarım da yazılımı olmadan çalışmıyor ve çok kötü görünüş olarak aynısıTak çalıştır.
Ürün buyduBende bulursam ss atarım da yazılımı olmadan çalışmıyor ve çok kötü görünüş olarak aynısı
Hiç bir fikrim yok ama benim aldığımdan alma benceİki marka arasında gerçekten fark var mı yoksa ikisi de Çin'den getirilip marka basılan ürünlerden mi?
Muhtemelen çinden alıp marka basıyorlar. Bu arada fark eder mi bilmiyorum ama usb 3.0 da kullanıyorum.İki marka arasında gerçekten fark var mı yoksa ikisi de Çin'den getirilip marka basılan ürünlerden mi?