Google'dan Windows 10 veya 11 hangisini yükleyecekseniz google'a windows 10-11 media creation tool yazıp microsoft un sitesinden indirin.ilk defa format atacağım 14 gblık flash belleği var adım adım yardım edebilcek varsa şimdiden teşekkür ederim anakartım asus tuf x570 plus işlemcimde amd yardım edenlere şimdiden teşekkürler
Windowsu kuracağın diski sil yaparak temizle.Google'dan Windows 10 veya 11 hangisini yükleyecekseniz google'a windows 10-11 media creation tool yazıp microsoft un sitesinden indirin.
Usbyi pcye takıp programı açın. Başka bir bilgisayar icin yükleme medyası oluştur ile devam edip dilinizi, x64, ve kurulacak usbyi seçin.
Önce indirecek, sonra usbyi hazırlayacak. Bitince usbin hazır.
Usbyi tak ve pcyi başlat. Usbden başlarsa direk sorun yok.
Başlamaz ise biosa gir.
Boot kısmından takılı usbyi en tepeye al. Yeniden başlat.
Usbden açılırken press any key to boot from usb diyebilir, rastgele bir şeylere basın.
Usbden boot ettiniz.
Kuruluma başla deyin, sözleşmeyi kabul et, windows sürümünü seç, 2 seçenek oluyor, önerilen ve ikincisi custom (türkçesini hatırlamıyorum) 2. yi seçip devam edin.
Windowsu kuracağın diski sil yaparak temizle.
Tek disk varsa herşeyi silin, ayrılmamış alan olarak tek parça olacak.
İleri deyip devam edin.
Kuruluyor, yükleniyor vs vs orda çıkacak ve en sonunda 10 sn içinde yeniden başlatılıyor yazısı gelecek.
Pc yeniden başlarken anakart logosunu gördüğün anlarda çek çıkar usbyi.
Artık ssdye kurduğun yeni windowsdan başlayarak devam edecek, gerisini halledersin zaten.
Rufus a gerek yok. Hata çıkabiliyor. Direk windowsun aracından yapin en temizi. Yarın akşam 5'ten sonra bakabilirim, anlamadığinız yere gelince hallederiz. Parçalara ayrılmış diskleri temizleyip kuracaksınız sadece.rufusa filan gerek yok yani değilmi
şuan formatlamicam yarın format atacağım yarın görsel ata ata ilerleyelim ne olur ne olmaz olurmu ?
İleri deyip devam edi buraları anlamadım
yani bug olmaz değilmi kısa sürer bu işlemRufus a gerek yok. Hata çıkabiliyor. Direk windowsun aracından yapin en temizi. Yarın akşam 5'ten sonra bakabilirim, anlamadığinız yere gelince hallederiz. Parçalara ayrılmış diskleri temizleyip kuracaksınız sadece.
Olmazyani bug olmaz değilmi kısa sürer bu işlem
biriniz diyorki rufus kullanma öteki doyr kullanRufus ve win10/11 iso indir. Usbye yazdır.
Sonra usbyi tak ve boot menüsüne gir, oradan usbyi tak kurulum yap. Bu arada kurulum yaparken önceki windowsun kurulu olduğu diski biçimlendir
biçimlendir derkenRufus ve win10/11 iso indir. Usbye yazdır.
Sonra usbyi tak ve boot menüsüne gir, oradan usbyi tak kurulum yap. Bu arada kurulum yaparken önceki windowsun kurulu olduğu diski biçimlendir
disk biçimlendirmeden kastınıx sanırsam şey bu kurulum ekranı gledikten sonra geliyor değilmiRufus ve win10/11 iso indir. Usbye yazdır.
ben sanırsam bu disk işleminde yardıma ihtiyacım olcakGoogle'dan Windows 10 veya 11 hangisini yükleyecekseniz google'a windows 10-11 media creation tool yazıp microsoft un sitesinden indirin.
Usbyi pcye takıp programı açın. Başka bir bilgisayar icin yükleme medyası oluştur ile devam edip dilinizi, x64, ve kurulacak usbyi seçin.
Önce indirecek, sonra usbyi hazırlayacak. Bitince usbin hazır.
Usbyi tak ve pcyi başlat. Usbden başlarsa direk sorun yok.
Başlamaz ise biosa gir.
Boot kısmından takılı usbyi en tepeye al. Yeniden başlat.
Usbden açılırken press any key to boot from usb diyebilir, rastgele bir şeylere basın.
Usbden boot ettiniz.
Kuruluma başla deyin, sözleşmeyi kabul et, windows sürümünü seç, 2 seçenek oluyor, önerilen ve ikincisi custom (türkçesini hatırlamıyorum) 2. yi seçip devam edin.
İleri deyip devam edin.
Kuruluyor, yükleniyor vs vs orda çıkacak ve en sonunda 10 sn içinde yeniden başlatılıyor yazısı gelecek.
Pc yeniden başlarken anakart logosunu gördüğün anlarda çek çıkar usbyi.
Artık ssdye kurduğun yeni windowsdan başlayarak devam edecek, gerisini halledersin zaten.
Güzel tak pcye boot ederse sorun yok.Ekli dosyayı görüntüle 27475
microsoft sitesinden indirdim flasha yazdırdım kurulmdayken rufussuz
Ekli dosyayı görüntüle 27476böle görünüyor
şimdi pcye yeniden başlatıcam değilmiGüzel tak pcye boot ederse sorun yok.
neyse gelince okursunuz ben sorayım boot etmek ne demek ne yapmam lazım ?Güzel tak pcye boot ederse sorun yok.
Bios oras f8 ya da esc ile boot menüye gelip flash diski seçeceksin