Öneri Üst Seviye Full Sistem

Ferrari

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar Ticaret İsi ile ugrasıyorum ve 7/24 pc basındayım ve sistem bana artık yetmiyor bütcem 100k öneriniz 100k üstüyse cıkarım sorun yok , koltuk , pc , ekran , klavye , mouse hersey olsun , bütce sorun değil

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Merhabalar Ticaret İsi ile ugrasıyorum ve 7/24 pc basındayım ve sistem bana artık yetmiyor bütcem 100k öneriniz 100k üstüyse cıkarım sorun yok , koltuk , pc , ekran , klavye , mouse hersey olsun , bütce sorun değil
4090'lı hazır sistem önerebilirim ama direk 106k yapıyor diğerleri için para kalmıyor kafanızda oluşturduğunuz sistem parçaları var mı ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,484
ANAKART:MSI MPG Z790 Edge WiFi LGA 1700 Soket Anakart

İŞLEMCİ:Intel i9-13900K Yirmi Dört Çekirdek

EKRAN KARTI:MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24GB

RAM:Kingston Fury Beast RGB 64 GB (2x32) DDR5 5600 Mhz

SSD:Samsung 2 TB 980 PRO

SIVI SOĞUTMA:Corsair iCUE H150i Elite LCD 420MM

PSU:FSP Hydro PTM PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 80+ PLATINUM 1200W

KASA:Lian Li Lancool III

TOPLAM FİYAT: 97,315 TL

Ben 105-110K gibi düşündüm diğer parçalar ile ona göre topladım bütçene göre ram işlemci anakart bunlar yükseltilebilir.

Son düzenleme:

kaanmeng17

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
KS

Ferrari

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
ANAKART:MSI MPG Z790 Edge WiFi LGA 1700 Soket Anakart

İŞLEMCİ:Intel i7-13700K

EKRAN KARTI:MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24GB

RAM:Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 5600 MHz DDR5 CL36

SSD:Samsung 2 TB 980 PRO

SIVI SOĞUTMA:Corsair iCUE H170i Elite Capellix 420MM

PSU:FSP Hydro PTM PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 80+ PLATINUM 1200W

KASA:Lian Li Lancool III

TOPLAM FİYAT: 88,265 TL

Ben 105-110K gibi düşündüm diğer parçalar ile ona göre topladım bütçene göre ram işlemci anakart bunlar yükseltilebilir.
bütce sorun değil nasıl bir sistem öneriyorsanız yeterlidir

KS

Ferrari

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,484
tamamdır hocam bekliyorum

bilgisayarla alakam az ama bilindik markaları tercih etmek istiyorum
Şuan güncelledim 97K civarı yaptı. Bunun yanına güzel bir 2K ya da 4K monitör yakışır. Klavye Mouse kulaklık bunlar için kriter belirtirsen ona göre arkadaşlarla öneri yapalım.

KS

Ferrari

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Şuan güncelledim 97K civarı yaptı. Bunun yanına güzel bir 2K ya da 4K monitör yakışır. Klavye Mouse kulaklık bunlar için kriter belirtirsen ona göre arkadaşlarla öneri yapalım.
tamamdır Teşekkürler. koltuk ve mouse icin yeni konu acarım sunları siparis etikten sonra. yardımcı olan herkese tekrardan Teşekkürler

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,484
tamamdır Teşekkürler. koltuk ve mouse icin yeni konu acarım sunları siparis etikten sonra. yardımcı olan herkese tekrardan Teşekkürler
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam son olarak işlemci çok güçlü olduğu için soğutmak pek kolay olmuyor bu termal macunu almanda fayda var

KS

Ferrari

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam son olarak işlemci çok güçlü olduğu için soğutmak pek kolay olmuyor bu termal macunu almanda fayda var
tamamdır. bide psu olarak msı secsek yada asus , marka toplasak daha tercih olur ve kasa kücük geldi Gösterisli bir kasa varsa ve koltuk , ekran önerinizi bekliyorum

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,484
tamamdır. bide psu olarak msı secsek yada asus , marka toplasak daha tercih olur ve kasa kücük geldi Gösterisli bir kasa varsa ve koltuk , ekran önerinizi bekliyorum
Hocam seçtiğimiz PSU markası olarak dünyanın en iyi 3 markasından biri ve en üst düzey PSU üretimi yapan firmalardan ben FSP tavsiye ederim bu işte MSI ve ASUSA göre çok daha tecrübeli.
Kasa çok geniş ÖN ve ÜST tarafı 420MM sıvı soğutma desteği veriyor bu yüzden o kasayı kullandım tabi aklında farklı bir kasa varsa atarsan sıvı soğutma uyumluluğu var mı yok mu bakalım.

KS

Ferrari

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam seçtiğimiz PSU markası olarak dünyanın en iyi 3 markasından biri ve en üst düzey PSU üretimi yapan firmalardan ben FSP tavsiye ederim bu işte MSI ve ASUSA göre çok daha tecrübeli.
Kasa çok geniş ÖN ve ÜST tarafı 420MM sıvı soğutma desteği veriyor bu yüzden o kasayı kullandım tabi aklında farklı bir kasa varsa atarsan sıvı soğutma uyumluluğu var mı yok mu bakalım.
tamamdır hocam ne diyorsanız o uzmanı sizsiniz

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
peki koltuk ve ekran , klavye , mouse öneriniz varsa ve bütceyi dert etmeyin
Kulaklık
Mouse
Klavye
Koltuk
Kendinize göre özelleştirebilirsiniz.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,484
peki koltuk ve ekran , klavye , mouse öneriniz varsa ve bütceyi dert etmeyin
Tek markadan gitmek istedim

ALTERNATİF

Son düzenleme:
KS

Ferrari

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
tamamdır hocam tek tek siparis etmek biraz ugrastırıyorda varsa ekran önerinizi son defa bekliyorum 3 ekran kullanabilirim ilk ekran 4k kalanı sizin öneriniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri