4090'lı hazır sistem önerebilirim ama direk 106k yapıyor diğerleri için para kalmıyor kafanızda oluşturduğunuz sistem parçaları var mı ?Merhabalar Ticaret İsi ile ugrasıyorum ve 7/24 pc basındayım ve sistem bana artık yetmiyor bütcem 100k öneriniz 100k üstüyse cıkarım sorun yok , koltuk , pc , ekran , klavye , mouse hersey olsun , bütce sorun değil
bütce sorun değil , 200k kadar cıkabilirim 50kda artırmak isterdim ama depremden dolayı ayırmak istiyorum onu4090'lı hazır sistem önerebilirim ama direk 106k yapıyor diğerleri için para kalmıyor kafanızda oluşturduğunuz sistem parçaları var mı ?
ANAKART:MSI MPG Z790 Edge WiFi LGA 1700 Soket AnakartMerhabalar Ticaret İsi ile ugrasıyorum ve 7/24 pc basındayım ve sistem bana artık yetmiyor bütcem 100k öneriniz 100k üstüyse cıkarım sorun yok , koltuk , pc , ekran , klavye , mouse hersey olsun , bütce sorun değil
Merhabalar Ticaret İsi ile ugrasıyorum ve 7/24 pc basındayım ve sistem bana artık yetmiyor bütcem 100k öneriniz 100k üstüyse cıkarım sorun yok , koltuk , pc , ekran , klavye , mouse hersey olsun , bütce sorun değil
bütce sorun değil nasıl bir sistem öneriyorsanız yeterlidirANAKART:MSI MPG Z790 Edge WiFi LGA 1700 Soket Anakart
İŞLEMCİ:Intel i7-13700K
EKRAN KARTI:MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24GB
RAM:Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 5600 MHz DDR5 CL36
SSD:Samsung 2 TB 980 PRO
SIVI SOĞUTMA:Corsair iCUE H170i Elite Capellix 420MM
PSU:FSP Hydro PTM PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 80+ PLATINUM 1200W
KASA:Lian Li Lancool III
TOPLAM FİYAT: 88,265 TL
Ben 105-110K gibi düşündüm diğer parçalar ile ona göre topladım bütçene göre ram işlemci anakart bunlar yükseltilebilir.
O zaman bir kaç parça değiştirip güncelleyeceğim fiyatıbütce sorun değil nasıl bir sistem öneriyorsanız yeterlidir
tamamdır hocam bekliyorumO zaman bir kaç parça değiştirip güncelleyeceğim fiyatı
bilgisayarla alakam az ama bilindik markaları tercih etmek istiyorumgüzel bi sistem bakabilirsiniz![]()
Evo Nexus | AMD Ryzen 5 7500X3D | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Şuan güncelledim 97K civarı yaptı. Bunun yanına güzel bir 2K ya da 4K monitör yakışır. Klavye Mouse kulaklık bunlar için kriter belirtirsen ona göre arkadaşlarla öneri yapalım.tamamdır hocam bekliyorum
bilgisayarla alakam az ama bilindik markaları tercih etmek istiyorum
tamamdır Teşekkürler. koltuk ve mouse icin yeni konu acarım sunları siparis etikten sonra. yardımcı olan herkese tekrardan TeşekkürlerŞuan güncelledim 97K civarı yaptı. Bunun yanına güzel bir 2K ya da 4K monitör yakışır. Klavye Mouse kulaklık bunlar için kriter belirtirsen ona göre arkadaşlarla öneri yapalım.
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun.tamamdır Teşekkürler. koltuk ve mouse icin yeni konu acarım sunları siparis etikten sonra. yardımcı olan herkese tekrardan Teşekkürler
bu konudan devam edebilirsiniz.koltuk ve mouse icin yeni konu acarım sunları siparis etikten sonra. yardımcı olan herkese tekrardan Teşekkürler
tamamdır. bide psu olarak msı secsek yada asus , marka toplasak daha tercih olur ve kasa kücük geldi Gösterisli bir kasa varsa ve koltuk , ekran önerinizi bekliyorumRica ederim. Şimdiden hayırlı olsun.
Hocam son olarak işlemci çok güçlü olduğu için soğutmak pek kolay olmuyor bu termal macunu almanda fayda var
![]()
Conductonaut 1gr Yüksek Performans Termal Macun Uygun Fiyatları ile Tebilonda
Thermal Grizzly Marka Conductonaut 1gr Yüksek Performans Termal Macun Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Hocam seçtiğimiz PSU markası olarak dünyanın en iyi 3 markasından biri ve en üst düzey PSU üretimi yapan firmalardan ben FSP tavsiye ederim bu işte MSI ve ASUSA göre çok daha tecrübeli.tamamdır. bide psu olarak msı secsek yada asus , marka toplasak daha tercih olur ve kasa kücük geldi Gösterisli bir kasa varsa ve koltuk , ekran önerinizi bekliyorum
tamamdır hocam ne diyorsanız o uzmanı sizsinizHocam seçtiğimiz PSU markası olarak dünyanın en iyi 3 markasından biri ve en üst düzey PSU üretimi yapan firmalardan ben FSP tavsiye ederim bu işte MSI ve ASUSA göre çok daha tecrübeli.
Kasa çok geniş ÖN ve ÜST tarafı 420MM sıvı soğutma desteği veriyor bu yüzden o kasayı kullandım tabi aklında farklı bir kasa varsa atarsan sıvı soğutma uyumluluğu var mı yok mu bakalım.
Estağfurullah hocamtamamdır hocam ne diyorsanız o uzmanı sizsiniz
peki koltuk ve ekran , klavye , mouse öneriniz varsa ve bütceyi dert etmeyinEstağfurullah hocam
Kulaklıkpeki koltuk ve ekran , klavye , mouse öneriniz varsa ve bütceyi dert etmeyin
ziogaming.com
Tek markadan gitmek istedimpeki koltuk ve ekran , klavye , mouse öneriniz varsa ve bütceyi dert etmeyin