NedenTeşekkürler itopya dan almayı düşünüyorum ondan bana bulabilir misiniz ya da kendiniz toplayıp bana gönderebilir misiniz
Hayır neden itopya şubesinden almak için mi güvendiğin için mi? Çünkü itopya daha pahalı oluyordaPardon yardim istedim ben bilmediğim için soruyorum yardım istiyorum
Anladim önereyim ege istanbulda iseniz gaming gen tr şubesi var aynı işlemleri ordada yapabilirsiniz orasında gayet güvenilirYanlış anladım kusura bakmayın ütopya güvenilir açısından Taksitle alacağım da
Merhabalar 30.000 TL ye ütopyadan sistem önerisi olan var mı oyun için fps önemlidir
Soğutucu hava soğutucuNedir o
Attigim daha okey parçaları da iyiPLANET-FORCE/Intel Core i5 13400F/ASUS Radeon RX 6750 XT DUAL OC 12GB/16GB DDR4/512GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR
Bunu almayı düşünüyorum fikriniz nedir
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bunu almayı düşünüyorum fikriniz nedir
Hocam hepsi güvenilir belirli bir müşteri kitleleri var. Game garajdaki sistem iyi o firma da güvenilir bence değerlendirin.Oyun için iyi diyorsunuz yani
Bir sorum olacaktı da İtopya güvenilir bir site mi
GuvenilirOyun için iyi diyorsunuz yani
Bir sorum olacaktı da İtopya güvenilir bir site mi
Önermiştim aynı siteden olmasına gerek olmaz amazon gibi markalardan da alınabilirTeşekkürler önerdiğiniz sistemi alıcam sağolun
Peki önerdiğiniz sisteme iyi bir monitör var mı aynı siteden