Yani direk taksam çalışmaz değil miUyumludur. Belki işlemci için anakarta Bios güncellemesi yapmak gerekebilir.
Desteklediği ilk Bios sürümü de çok eski aslında. Eğer 1 kere bile güncellendiyse görüntü verir ama güncellenmediyse işlemciyi taktığınızda görüntü gelmez.Yani direk taksam çalışmaz değil mi
Çok sağol teşekkürlerDesteklediği ilk Bios sürümü de çok eski aslında. Eğer 1 kere bile güncellendiyse görüntü verir ama güncellenmediyse işlemciyi taktığınızda görüntü gelmez.
Bide ram her anakarta Uygun mu yani ddr4Desteklediği ilk Bios sürümü de çok eski aslında. Eğer 1 kere bile güncellendiyse görüntü verir ama güncellenmediyse işlemciyi taktığınızda görüntü gelmez.
zaten tam modelini belirtmezler anakartınız ddr4 destekliyorsa ve raminiz de ddr4 ise bir sıkıntı olmazBide ram her anakarta Uygun mu yani ddr4
Yani farklı markalar uyarmı mesala
Destek listesine giriyom benim ram yok orda
Belirtilen markalar belki iş birliği içindedir daha stabildir. Yoksa DDR4 ise denildiği gibi DDR4 anakarta marka fark etmez. Benim demek istediğim farklı marka yada modellerde uyum sıkıntısı olmasıydı. Anakart için sorun yok.Bide ram her anakarta Uygun mu yani ddr4
Yani farklı markalar uyarmı mesala
Destek listesine giriyom benim ram yok orda
Tamamdır saolunBelirtilen markalar belki iş birliği içindedir daha stabildir. Yoksa DDR4 ise denildiği gibi DDR4 anakarta marka fark etmez. Benim demek istediğim farklı marka yada modellerde uyum sıkıntısı olmasıydı. Anakart için sorun yok.