Üyelerin Dikkatine

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Hepinizden Allah Razı Olsun, Arkadaşlar Darısı Başınıza İnşallah Rabbim Sizede Hayırlı Eş Hayırlı Evlat Nasip Etsin İnşallah.. Varsa Sizlerde Hakim Sonuna Kadar Helal Olsun..

@Çağdaş Işık
Özelikle sen hocam sen hakkını helal et, geldiğim günden beri yorum yapıp yardım ettin bana. Allah razı olsun senden inşallah iyi yerlere gelirsin kardeşim..

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hepinizden Allah Razı Olsun, Arkadaşlar Darısı Başınıza İnşallah Rabbim Sizede Hayırlı Eş Hayırlı Evlat Nasip Etsin İnşallah.. Varsa Sizlerde Hakim Sonuna Kadar Helal Olsun..

@Çağdaş Işık
Özelikle sen hocam sen hakkını helal et, geldiğim günden beri yorum yapıp yardım ettin bana. Allah razı olsun senden inşallah iyi yerlere gelirsin kardeşim..
Helal olsun hocam yolun açık olsun.
Hayırlı olsun mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:

zapkiiiinus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Herkese Merhaba Arkadaşlarlar, Uzun Zamandır Burada Olmakdan Çok Keyif Aldım Herkese Sonsuz Minnetarimi Sunuyorum Ve Herkese Teşekkür Ediyorum.. İstemeden'de Olsa Kalbini Kırdığım Arkadaşlar Veya Abilerim Varsa Hakını Helal Ettsin Lütfen..

Benden Yana Helal Olsun Buradan Gitme Sebebim Hem İş Yoğunluğu Hemde İleride Evlilik Telaşı Var Arkadaşlarlar.

Hem Teşekkür Etmek Adına Hemde Helalik Almadan Gitmek İstemiyorum Sizden..

ALLAHA EMANET OLUN.
Hayırlı uğurlu olsun Allah huzurlu mutlu bir evlilik nasip etsin

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
hocam mutluluklar diliyorum umarım hayatınız boyunca hep mutlu olursunuz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri