- Tepki
- 0
6000-7000 TL'ye güzel bir yayıncı bilgisayarı dizmek mümkün mü ? Sadece cs go lol gibi oyunlar için.Pek anlamıyorum da ben bana yardımcı olur musunuz lütfen
ugur.gozaydin' Alıntı:AMD 'nin yeni tanıttığı işlemcileri beklemek ister misiniz? Temmuz ayında piyasada olacaklar daha iyi işlemci performansı veren daha yeni işlemciler alabilirsiniz.
ugur.gozaydin' Alıntı:AMD 'nin yeni tanıttığı işlemcileri beklemek ister misiniz? Temmuz ayında piyasada olacaklar daha iyi işlemci performansı veren daha yeni işlemciler alabilirsiniz.
karabulut01' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:AMD 'nin yeni tanıttığı işlemcileri beklemek ister misiniz? Temmuz ayında piyasada olacaklar daha iyi işlemci performansı veren daha yeni işlemciler alabilirsiniz.
sanırım o kadar bekleyemem hemen başlamak istiyorum
Bu PC iyi midir sizce mesela yayın yapılabilir mi?
ugur.gozaydin' Alıntı:karabulut01' Alıntı:sanırım o kadar bekleyemem hemen başlamak istiyorum
Bu PC iyi midir sizce mesela yayın yapılabilir mi?
Başka forumlardan link paylaşmak yasaktır. Sorunuzu o foruma sormanız gerek link bağlantısını sildim bu yüzden.
Size 7K civarına bir yayıncı makinesi önereceğim.