m.n11.com
Eywallah Sevgili Dostum Bilgin İçin Teşşekür EderimNvidia için =
![]()
Zotac Nvidia 8gb Rtx3070 Twın Edge Oc Gddr6 256 Bit Zt-a30700h-10p Hdmı 3xdp - Fiyatı, Yorumları
Zotac Nvidia 8gb Rtx3070 Twın Edge Oc Gddr6 256 Bit Zt-a30700h-10p Hdmı 3xdp yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İnno markasını bilmiyorum nasıl bir şey bilen varmı?
![]()
Inno3D RTX3070 Twin x2 8GB 256Bit DX12 PCI-e 4.0 GDDR6 LHR Ekran Kartı En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği ve Taksit Avantajları.
Inno3D RTX3070 Twin x2 8GB 256Bit DX12 PCI-e 4.0 GDDR6 LHR Ekran Kartıwww.garajonline.com.tr
Amd için =
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
![]()
ASUS DUAL RADEON RX 6750 XT OC 12GB GDDR6 192bit Ekran Kartı
ASUS Dual Radeon™ RX 6750 XT OC Edition 12GB GDDR6, kare hızlarını artırmak ve değerleri kontrol altında tutmak için donatılmıştır.www.gaming.gen.tr
İşlemcinizi bilmeden öneri yapmak pek doğrı değil aslında , işkemciniz ney? Darboğaz olmaması için.Eywallah Sevgili Dostum Bilgin İçin Teşşekür Ederim![]()
İşlemcim Bu Sevgili Dostumİşlemcinizi bilmeden öneri yapmak pek doğrı değil aslında , işkemciniz ney? Darboğaz olmaması için.
Yukarıdaki ekran kartları ile darboğaz olmaz. Amd nvidia gibi tercihin varmı , fark etmezmi ?İşlemcim Bu Sevgili Dostum
Intel Core i7 11700
Benim Ekran Kartım Çok Kullandım Şimdi Yenisini Alcam Benim için Ne Önerebilirsin Dostum Arasında Fark Varmı Bilmiyorum Ben Asus 1650 Ekran Kartı Kullandım Baya Oluyor Sistem Topluyorum İnceleme Yaparak Bütcemiz Var Allaha ŞükürYukarıdaki ekran kartları ile darboğaz olmaz. Amd nvidia gibi tercihin varmı , fark etmezmi ?
Anladım dostum , sadece ekran kartı istiyorsun değilmi?Benim Ekran Kartım Çok Kullandım Şimdi Yenisini Alcam Benim için Ne Önerebilirsin Dostum Arasında Fark Varmı Bilmiyorum Ben Asus 1650 Ekran Kartı Kullandım Baya Oluyor Sistem Topluyorum İnceleme Yaparak Bütcemiz Var Allaha Şükür
Aynen Hocam Diger Parçalar Hakkında Öneride Yapabilirsin Yeni TopluyorumAnladım dostum , sadece ekran kartı istiyorsun değilmi?
Yukarıdaki ekran kartlarından https://www.trendyol.com/zotac/nvid...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.51.2 bu kartı tercih edin bence.Aynen Hocam Diger Parçalar Hakkında Öneride Yapabilirsin Yeni Topluyorum
AMD ekran kartları NVİDİA göre biraz daha uygunMerhaba Sevgili Hocalarım Uygun Fiyatlı Yada Yüksek Fiyatlı Ekran Kartı Arıyorum Bütçe 13.000 TL Civarı Bişey Düşünüyorum Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim