Uyum sorunu

Alp Yıldırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Thermaltake Vİew 51 Tempered GLass 2x200mm ARGB fanlı midt atx kasa aldım CORASIR İCUE SP140 2X140mm RGB PRO PERFOMANCE FAN  FAN ALDIM uyum sorunu var mı acaba kendime sistem diziyorum yani fan boyutu boş fan yuvalarına sığar mı bu kasada ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Aldığınız kasa MSI , ASRock ve ASUS marka ürünlerin RGB 'leri ile uyumlu. Ancak aldığınız Corsair fan sadece ASUS markası RGB 'si ile uyumlu. Yani RGB kontrolü yapmak istiyorsanız sadece ASUS marka bir anakartınız varsa senkron edebilirsiniz RGB 'yi yoksa RGB senkron sorununuz olacak.

Bunun dışında kasanıza Üst ve Yan bölüme ikişer adet 140mm fan takılabiliyor. Yani kasanıza takılı gelen fanlar haricinde 4 adet 140mm fan takabilirsiniz toplamda. Bu konuda sıkıntı yok.

KS

Alp Yıldırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
teşekkür ederim açıklayıcı yorumunuz için peki alt ve üste takılır mı bu fanlar yan bölgeye de 360 boyutunda sıvı soğutma taksam olur mu alt taraf destekler mi bu fan boyutlarını

KS

Alp Yıldırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ben o zaman hatalı almışım alt taraf ile uyumsuz sadece üste 2 tane taka bileceğim zaten geri kalan 2 tane fan çöpe gitti yan tarafa 360 sıvı soğutma takacağım çünkü :(

KS

Alp Yıldırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şimdi yeniden aldım 2 tane ürün aldım takas ettim letgoda biri takas teklifi etti şansıma çıktı ML120 PRO RGB 120mm Magnetic Levitattion RGB PWM FAN aldım 3 tane alt taraf için ise 
QL120RGB PERFOMANCE RGB FAN CORSAİR bunlar uyumlu demi sıkıntı yok alt tarafa ve üst tarafa 3lü olacak şekilde yan tarafa 360 boyutunda sıvı soğutma takılacak zaten

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
120mm olduğu sürece alt kısma montaj yapabilirsiniz 3 adet sorun yok. ML serisi daha güçlüdür fan olarak bence QL yerine ML alın.

KS

Alp Yıldırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ALT TARAF QL olacak üst taraf ml olacak takas ettiğim için böyle oldu 
üst taraf 3 ml alt taraf 3 QL

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İçeri hava alan fanlar ML olsaydı çok iyi olurdu. ML serisi fanlar daha fazla hava aktarımı yapan bir fan serisi olduğundan içeride bolca hava olurdu ama sorun yok almışsınız madem böyle kullanabilirsiniz. Zaten kasada çok fazla fan olacak sorun yaşamazsınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri