Uyumsuz aparat bulunur mu

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Elimde am4 anakart olan b550m plus var daha önce msi mag coreliquid p240 almıştım 1-2 ay önce bilgisayarı daha yeni topluyorm fark etmedim sıvı soğutucuyu lga 1700 uyumlu göndermişler ben yazmadığından dolayı sanırsam bunu çevirecek am4 aparatı bulabilir miyim internette

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Elimde am4 anakart olan b550m plus var daha önce msi mag coreliquid p240 almıştım 1-2 ay önce bilgisayarı daha yeni topluyorm fark etmedim sıvı soğutucuyu lga 1700 uyumlu göndermişler ben yazmadığından dolayı sanırsam bunu çevirecek am4 aparatı bulabilir miyim internette
Model bazında bilmiyorım ama bulunabiliyor olması lazım. Olmadı aldığınız yerin ya da distribütrün temin edebilmesi lazım.

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Model bazında bilmiyorım ama bulunabiliyor olması lazım. Olmadı aldığınız yerin ya da distribütrün temin edebilmesi lazım.
Çok oldu alalı sanırsam temin etmezler parçayı bulunabiliyorsa internette alabilirim model farketmiyor sanırsam zaten

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Çok oldu alalı sanırsam temin etmezler parçayı bulunabiliyorsa internette alabilirim model farketmiyor sanırsam zaten
Sonuçta ücretiyle almak istiyorsunuz. Onlar satar belki ücretsizde verebilirler.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
AM4 destekliyor görünüyor. Montaj konusunda problem olmaması lazım. Ekstra kit LGA1700 içindir. Msi müşteri mailine faturanızla beraber bildirin. Ekstra bir eklenti gerekiyorsa ki zannetmiyorum, oradan yardımcı olurlar.

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
AM4 destekliyor görünüyor. Montaj konusunda problem olmaması lazım. Ekstra kit LGA1700 içindir. Msi müşteri mailine faturanızla beraber bildirin. Ekstra bir eklenti gerekiyorsa ki zannetmiyorum, oradan yardımcı olurlar.
Bende öyle sanarak almıştım kutu üzerinde lga1700 yazıyor

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,482
MSI a yazın temin ederler.

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Peki bu parçayı msi a atsam temin edebilir miyim sadece o aparatı yanı am4 için olanı
Am4 için aparata gerek bile olmayabilir. Daha önce sıvı soğutma montajı yapmadığım için bilmiyorum. Muhtemelen pompa direkt olarak uyumludur. Kesin bilgi için Msi firmasına veya aldığınız yere mail atabilirsiniz. Bilgisi olan arkadaşlar cevap verecektir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri