Uyumsuzluk

Zechs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese merhabalar ben bilgisayarım için yeni bir ekran kartı aldım (gtx 1650 Super [gigabyte]) monitörüm eski olduğu için hdmi girişi yok sadece vga girişi var bende gidip vga yı hdmi dönüştürücü aldım fakat taktığım zaman görüntü gelmiyor yardımcı olabilicek varsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aldığınız üründe sorun olabilir. Arızalı veya kalitesiz bir ürün. Aldığınız ürünü yazar mısınız.

KS

Zechs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aldığım üründen kastınız dönüştürücü mü o ise markasını bilmiyorum fakat bir bilgisayarcıdan aldım adama sorunu söyleyip kasamı götürdüm aynı dönüştürücü ile bir televizyona bağladığında onda görüntü gelmişti fakat ben taktığımda görüntü gelmiyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ekrandan ekrana fark olabilir. Sizin ekran yani monitör Hz olarak ve çözünürlük olarak farklı ayarda olabilir ki öyledir zaten. Yani öncelikle o TV veya her neyse o çalışan ekranda sizin ekranın çözünürlük ve Hz ayarı neyse sistemin ayarları bu sizin ekranın değerlerine ayarlanıp öyle kaydedilmesi gerekiyordur. Büyük ihtimalle sorun bu şekilde çözülecektir.

KS

Zechs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim mönitörümde olan bütün çözünürlüklerle denedim fakat hiçbiri ile olmadı vallahi anlıyamadım bir şey ilk defa başıma geliyor böyle bir şey muhtemelen monitörü değiştirirsem sorun çözülecektir fakat Türkiye şartlarında şuanlık bunla idare etmem gerekiyor başka yapabileceğim bir şey var mıdır

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hz değerini değiştirmeyi denediniz mi? Aldığınız dönüştürücü bence frekans aralığı düşük kötü bir ürün.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri