Uzaktan PC Açmak Mümkün mü?

thesunset

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Uzaktan bilgisayarı açabilir miyim? Bazen evde elektirikler gittiğinde açmak gerekiyor ve açtığımda ekrana nasıl bağlanabilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Modemi kullanarak bilgisayara başlatma komutu verebilirsiniz ama biraz karmaşık bir işlemdir. Daha önce denemedim ama yapıldığını biliyorum. Wake up Lan Computer diye aratırsanız nette bulabilirsiniz.

KS

thesunset

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Modemi kullanarak bilgisayara başlatma komutu verebilirsiniz ama biraz karmaşık bir işlemdir. Daha önce denemedim ama yapıldığını biliyorum. Wake up Lan Computer diye aratırsanız nette bulabilirsiniz.
Modem ile alakalı birşeyler olduğunu biliyordumda ne olduğunu bilmiyordum, peki açtıktan sonra, ekrana nasıl bağlanacağım. Bu mümkün mü?

teamviewer var ama hiç kullanmadım
Evet bunu acabilmek önemli olan, kullanıcı giriş ve şifresi istiyor acılışta.

KS

thesunset

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Bios'ta "Restore on AC Power Loss" ayarını "stay off" dan "Always on" olarak değiştirin.
Elektrik kesilip geldiğinde herhangi bir şey yapmanıza gerek kalmadan bilgisayarınız açılacaktır.

Teamviewer'i Windows ile birlikte başlayacak şekilde kurun.
Teamviewer'e kaydolun ve kullanıcı adınızla giriş yapın.
Bilgisayarınızı Teamviewer listenize ekleyin. Gözetimsiz erişim ayarlarını yapın.
Diğer bilgisayardan Teamviewer'a giriş yaptığınızda kendi bilgisayarınızı görüp bağlanabilirsiniz.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri