VA panel IPS panel arasındaki görüntü Kalitesi farkı nekadar ?

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
VA panel IPS panel arasındaki görüntü Kalitesi farkı nekadar ? arkadaşlar va ile IPS arasında çok kaldım istediğim IPS Panel 144-165hz vs olursada 1ms olması ama IPS panel olunca fiyatlar yükseliyor baya bi bu arada bi sorum daha var 24 inçle 27 inç arasında nekadar fark var

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
1080p için en ideali 24" inç dir.27" de piksel aralığı nedeniyle belli oluyor kaliteli ürünlerde çok az belli olsa da kalitesizlere çok belli oluyor.
IPS ve Va arasındaki fark ise aşağıdaki konu yardımcı olacaktır.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Çağdaş hocanın verdiği linkte çok güzel açıklama yapılmış. Kısa özet olarak ips renk ve görüntü olarak daha iyi oluyor. 24 kullanıyorum memnunum. 27 kullananların bir kısmı pilselden şikayet edip değiştiriyor. Bir kısımsa memnun ve 27 öneriyor. Genel görüşe göre 24 ve ips panel daha iyi.

KS

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Çağdaş hocanın verdiği linkte çok güzel açıklama yapılmış. Kısa özet olarak ips renk ve görüntü olarak daha iyi oluyor. 24 kullanıyorum memnunum. 27 kullananların bir kısmı pilselden şikayet edip değiştiriyor. Bir kısımsa memnun ve 27 öneriyor. Genel görüşe göre 24 ve ips panel daha iyi.
Bi sorum daha olucak dostum 2799 TL gibi bi fiyata bu var istediğim özellikte https://www.hepsiburada.com/gameboo...nc-full-hd-ips-gaming-monitor-p-HBV00000ZNIG2

araya 600 tl daha koyarsam https://www.hepsiburada.com/asus-tu...tor-p-HBCV0000054HWK?magaza=Vizyon Bilgisayar bunuda alabiliyorum sence aradaki para farkı 21 hz ve markaya değermi dostum

1080p için en ideali 24" inç dir.27" de piksel aralığı nedeniyle belli oluyor kaliteli ürünlerde çok az belli olsa da kalitesizlere çok belli oluyor.
IPS ve Va arasındaki fark ise aşağıdaki konu yardımcı olacaktır.
teşekkür ederim tavsiyen için

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Bi sorum daha olucak dostum 2799 TL gibi bi fiyata bu var istediğim özellikte https://www.hepsiburada.com/gameboo...nc-full-hd-ips-gaming-monitor-p-HBV00000ZNIG2

araya 600 tl daha koyarsam https://www.hepsiburada.com/asus-tu...tor-p-HBCV0000054HWK?magaza=Vizyon Bilgisayar bunuda alabiliyorum sence aradaki para farkı 21 hz ve markaya değermi dostum

teşekkür ederim tavsiyen için
Gamebooster panel kalitesi olarak, genel anlamda iyi değil. Asus bu modeli dah önce önerilmişti iyi diye aklımda kalmış. Piyasayı çok takip eden biri değilim diğer arkadaşlar başka fiyat performans ürünü varsa önerebilir.

KS

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Gamebooster panel kalitesi olarak, genel anlamda iyi değil. Asus bu modeli dah önce önerilmişti iyi diye aklımda kalmış. Piyasayı çok takip eden biri değilim diğer arkadaşlar başka fiyat performans ürünü varsa önerebilir.
peki saol

KS

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
va ile ıps arasında çok kaldımya

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
va ile ıps arasında çok kaldımya
Ips kullanıyorum şu an çok memnunum. Mediamarkt, vatan ya da teknosa gibi yerlerde monitör bölümünde ekranları kendinizde kıyaslayabilirsiniz. Çok aşırı espor ve mücadeleci oynamıyorsanız ips daha iyi.

KS

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Ips kullanıyorum şu an çok memnunum. Mediamarkt, vatan ya da teknosa gibi yerlerde monitör bölümünde ekranları kendinizde kıyaslayabilirsiniz. Çok aşırı espor ve mücadeleci oynamıyorsanız ips daha iyi.
Teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri