Valorant açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Valorant açılmıyor

1 hata var oda REG dosyası odaklı bir sıkıntı. Girdiyi gösteren bölümü tam olarak açıp hangi girdi ismi tanımlamasında sorun yaşıyorsunuz bakalım.

KS

Al Pacino

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Valorant açılmıyor

ugur.gozaydin' Alıntı:
1 hata var oda REG dosyası odaklı bir sıkıntı. Girdiyi gösteren bölümü tam olarak açıp hangi girdi ismi tanımlamasında sorun yaşıyorsunuz bakalım.

Hocam kusura bakmayın ama ne demek istediğinizi pek anlayamadım. Benim şu an ne yapmam gerekiyor?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Resimde NAME NOT FOUND yazan yerin solundaki HKLM bölümünü genişletin tam yolu görelim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Tamamdır oyunun EXE dosyasının konumunda veya isimde bir sıkıntı var. Bana DC üzerinden ulaşın bir kontrol edip düzeltelim işe yarayacaktır. Biraz karmaşık bir iş olduğundan sizde biraz acemi görünüyorsunuz benim yapmam daha doğru olacaktır.

KS

Al Pacino

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Tamamdır oyunun EXE dosyasının konumunda veya isimde bir sıkıntı var. Bana DC üzerinden ulaşın bir kontrol edip düzeltelim işe yarayacaktır. Biraz karmaşık bir iş olduğundan sizde biraz acemi görünüyorsunuz benim yapmam daha doğru olacaktır.

Hocam sorunu sonunda çözdüm. Kullandığım comodo antivirüs programını kaldırdım ve başka birşey yapmaya gerek kalmadan oyun açıldı. Bu kadar uğraştıran bir sorunun çözümü aslında çok basitmiş demekki. Bana yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim hocam kusura bakmayın sizide çok uğraştırdık. Bu problemi yaşayan baska arkadaşlar olursa onlarda bu yöntemi uygularlarsa belki işe yarar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Sizin sisteme bağlanınca o yazılımdan şüphelendim aslında ki zaten kurcaladım da biliyorsunuz ama bir uyarı vs. yoktu diye üzerinde durmadım. Çözümü paylaştığınız için teşekkürler...

KS

Al Pacino

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Sizin sisteme bağlanınca o yazılımdan şüphelendim aslında ki zaten kurcaladım da biliyorsunuz ama bir uyarı vs. yoktu diye üzerinde durmadım. Çözümü paylaştığınız için teşekkürler...

Ben teşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri