Valorant Anlık Takılmalar.

Emre39

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Öncelik ile merhaba
Sistemim Ryzen 7 5800x3d işlemci corsair sıvı soğutma 240 mm Msi 6800 ekran kartı ve 32 gb corsair rama sahibim valorant oynuyorum ve oyunda takılmalar mevcut sebebini çözemedim ekran kartı tüm bileşenler güncel fakat anlık drop ve oyunda takılmalar mevcut çözemedim ve PC’den soğuduk açıkçası 600 fps alıyorum ama takılmalar bitmiyor

DL Ezraell

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Öncelik ile merhaba
Sistemim Ryzen 7 5800x3d işlemci corsair sıvı soğutma 240 mm Msi 6800 ekran kartı ve 32 gb corsair rama sahibim valorant oynuyorum ve oyunda takılmalar mevcut sebebini çözemedim ekran kartı tüm bileşenler güncel fakat anlık drop ve oyunda takılmalar mevcut çözemedim ve PC’den soğuduk açıkçası 600 fps alıyorum ama takılmalar bitmiyor
hocam takılmalar belli sebeplerden olur öncelikle valorant açıp oyuna girin derecesiz.. oyun takılmaya başladığında
ctrl+ shift+ esc tuşlarına aynı anda basın görev yöneticisi açılacaktır.. valorant'ın yanındaki oka basarak genişletin ve valorant'ın kendisi dışında bir şey varmı bakın yok ise ve takılmalar varsa cpu kısmına bir kere tıklayın en çok kullanımlar gözükecektir cpu %100 oluyorsa takılmalar yaşanır bu vanguard taraması yada bir virüs vb. programdan kaynaklanır...
eğer gpu %100 e varıyorsa sürücüleri güncelleyerek oyuna tekrar girin ve gpu kaynayklıysa yani ekran kartından kaynaklıysa ekran kartınızı bir bilgili kişiye gösterin..

VE ELİNİZDEN GELDİĞİNCE BİLGİLİ BİR KİŞİ İLE ÇÖZMEYE ÇALIŞIN...

VANGUARD VB. PROGRAMLARDAN KAYNAKLIYSA İNTERNETTEN O KONUYA BAKARAK VE FORUMA YAZARAK ÇÖZÜMÜ DAHA NOKTA ATIŞI ÇÖZEBİLİRSİNİZ...

1709120524951.png

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
600fps den dolayı monitör kaynaklı olabilir fpsi biraz düşürüp sabitlemeyi dener misin acaba sorun olacak mı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri