Valorant Cs Savaşı

Fatih5834

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Beyler sizce cs2 valoyu bitirirmi yada savaşı iki oyunda uzun zaman rekabet edermi

yavuzunlu_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Selam dostum,
CS:GO hali hazırda çok fazla kullanıcıya sahip özellikle son dönemlerde valorantın ilk çıktığı dönemlere göre baya bir arttı. Son 3-5 ay içinde de oyuncu sayısı rekorunu 1.8m tekrardan kırdı. CS2 bende ilk çıktığından beri mevcut ve oyun hakikaten grafikler olsun oyun akışı olsun çekiyor içine bence. CS nin en büyük problemi olan hile problemine de büyük önlemler alındı diyorlar. Ne kadar başarılı olur bilemem ama oyunun en büyük düşmanı olan hileye de hakikaten çözüm geldiyse CS2 yi kimse tutamaz. Bunu yazarken aklıma geldi çok çok önemli bir nokta daha var. CS2 nin fps problemi önerilen hatta minumum karta bile bir çok kişide olmayan ekran kartı yazmışlar dolayısıyla eğer bir şey kaybederse bu noktada kaybeder. CS2 de fps noktasında çok fazla düzeltmeler oldu onu biliyorum ama özellikle su olan maplerde hala fps problemi yaşanıyor.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Rekabet olur ama kesin şu taraf kazanır diyemez kimse. CS2 gelmesiyle beraber valorant aynı şekilde 2-3 yıl içinde bütün grafiklerini vs. değiştirip CS2 için rakip olmaya devam edeceğini düşünüyorum. Ama CS2 tarafına baktığımız zaman hile konusu kesinlikle valorant tarzı bir şey olması gerekiyor, hâlâ daha saçma sapan aimbot falan engelliyoruz diyorlar abi kimse kullanmıyor onu zaten adam wall açsa legit oynasa yeterli, ufak ayar yapıp sekmeme verse tadından bir taraflarında fındık kırar o derece.

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
csgo un kendi kitlesi ayrı valorantın ayrı var cs2 çıktıgında herkes bi hevesle başlar sonra eski haline geri döner

yavuzunlu_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
csgo un kendi kitlesi ayrı valorantın ayrı var cs2 çıktıgında herkes bi hevesle başlar sonra eski haline geri döner
Ben biraz farklı düşünüyorum sonuçta CS:GO dan şikayetçi olanlar geçti çoğunlukla valoranta. He kendine has özel kitlesi oluşmadı mı dersen oluştu tabi ki özellikle kadın oyuncular deli gibi oynuyor. CS2 bana kalırsa kaptırdığı oyuncularını geri kazanabilir. ama bu valorant tarih olur demek değil tabi ki.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri