- Tepki
- 146
daha önce yazdım mı bilmiyorum ramleri tek tek denediniz mi. çift değil gerçi belkide tek ram var. bu tür sorunlarda ram problemi sık karşıma çıkan bir durum. bi yolunu bulup başka bir ramle deneme yapabilseniz güzel olurdu. ama sistemden tamamen soğuduysanız parçaları yeterince deneme şansıda yoksa çözüm neyse o yapacak birşey yok.Güncellemelerden sonra oyun donmaya devam ediyor.Az önce arkadaşlarımla oyuna girecektim art arda 4 kez dondu.Hiçbir şey işe yaramıyor yazın pc yi satıp başka kasa alacam.Sizden son bir ricam olacak.İnternetten kasa aldığımda hangi siteden almalıyım öneriniz var mı?
herşey sizin kasayı kaça satacağınızla bağlantılı. biçok firma olabilir. tabi bu satışı yapmadan önce kilitlenmenin sadece valorantta olduğundan emin olmanız ve bu durumu alıcıya bildirmeniz gerekir.
ARC-ULTRA / INTEL Core Ultra 5 225F / INTEL ARC B580 12GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
ARC-ULTRA / INTEL Core Ultra 5 225F / INTEL ARC B580 12GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'da
bu konfigirasyon üzerindeki ekran kartı hem stabil (kendim kullanıyorum memnunum) hemde rtx 4060'a performans olarak çok benzer. fps açısından amd daha etkili olabilir ama fiyat/performans açısından güzel bir konfigirasyon.
şuan fiyatı 38000 ram 32 (dual) olursa cpu soğutmada mp7 olursa 47000 lere dayanıyor. başka bir konfigirasyon düşünürseniz bununla kıyaslarsınız.