- Konu Sahibi
anakartım çok iyi bir ankart değil anakart kaynaklı olabilirmi senceValla bilemedim ya çok garip. Vinyet ayarını açar mısınız
anakartım çok iyi bir ankart değil anakart kaynaklı olabilirmi senceValla bilemedim ya çok garip. Vinyet ayarını açar mısınız
Diğer oyunlarda fps normal hocam sanmamanakartım çok iyi bir ankart değil anakart kaynaklı olabilirmi sence
sorun benden kaynaklı ama nereden kaynaklı oldugunu bulamadım bir türlü şuan kafayı anakarta taktım ama sanmıyorum anakarttandan kaynaklanıcagını öyle olsa diğer oyunlardada sorun yaşardım heraldebende i5 6700 rx580li sistem var grafik ayarları da hepsinde yüksek bir sıkıntı yaşamıyorum garip bir durum
deme öyle ya deme moralim bozuluyorsenin sistem yine iyi son sistem gibi benim pc 7 yıllıkaldığım zaman bile orta derece bir bilgisayardı
görüntü kalitesi düşüklerde olduğu için olmasın.. mesela ben fortnite de ayaları düşüyorum drop ve kasmalar oluyor.. yüksek ayarlara çıkarıyorum sorunsuz gidiyor.deme öyle ya deme moralim bozuluyor![]()
sorunu çözdüm ayarları fule getirdim grafik kalitesini fps 500 üzerine çıktı çok garip aşırı garip :/görüntü kalitesi düşüklerde olduğu için olmasın.. mesela ben fortnite de ayaları düşüyorum drop ve kasmalar oluyor.. yüksek ayarlara çıkarıyorum sorunsuz gidiyor.