Valorant Düşük Fps

TheDarkS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
1674458947902.png

bu akdar düşük fps almam normalmi ? rx 6600 i5 11400 işlemcim var @Syqex @yunusx36

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Normal sayılabilir çünkü valorant direk sıkıntılı sayılır. Bu civardaki işlemciler için ortalama bence. Önemli olan ortalama FPS. Ona da bakıp söylerseniz daha doğru olur.

KS

TheDarkS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Normal sayılabilir çünkü valorant direk sıkıntılı sayılır. Bu civardaki işlemciler için ortalama bence. Önemli olan ortalama FPS. Ona da bakıp söylerseniz daha doğru olur.
nasıl norlmak hocam ya normalde 250 nin altına inmezdi 400 450 fps leri görürmdüm şimdi göremiyorum bile

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
nasıl norlmak hocam ya normalde 250 nin altına inmezdi 400 450 fps leri görürmdüm şimdi göremiyorum bile
Dostum belirttiğim gibi. Grafik ayarlarin yüksekte ve yüksekte o fps normal. Hepsini düşüğe çeker misin. Tekrardan bütün ayarları yükseğe almış oyun arada yapıyor öyle

KS

TheDarkS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Dostum belirttiğim gibi. Grafik ayarlarin yüksekte ve yüksekte o fps normal. Hepsini düşüğe çeker misin. Tekrardan bütün ayarları yükseğe almış oyun arada yapıyor öyle
hocam peki hangi ayarladarda oynamalıyım ? daha iyi oynayabilmem için fps önemli değil

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
hocam peki hangi ayarladarda oynamalıyım ? daha iyi oynayabilmem için fps önemli değil
En dusukta oynaman en güzel ayardir. FPS artsın diye değil görüntü oluşma gecikmesi var yüksek ayarlarda görüntü daha geç yükleniyor ve rakibi görmen reflex gösterme süren uzuyor. CS valo gibi oyunlar her zaman en dusukte oynanır. Hepsini en düşüğe alın keskinlestirme 2x ya da 4x olabilir ben şahsen iyi PC olmasına rağmen en düşükte oynuyorum çünkü daha hızlı reflex vermek için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri