bilgim yok medalden alıyorum benSelamlar,
NVIDIA, obc Studio ve outplayed gibi çeşitli uygulamalarla kayıt almaya çalıştım ama bütün video kayıtları donuk donuk. FPS sabitleme bit hızı vs denedim. Çözümünü bilen var mı?
Hocam selamlar, obs ile valorant kaydını ben de alamıyordum. Eğer oyun yakalama seçerseniz alamazsınız. Neden böyle olduğunu reddit'te araştırmıştım, çok fazla yorum vardı bununla ilgili. Gerçek anlamda bir çözümü olmadığını ve oyun bazlı yakalamayı çözememiştim. Ekran yakalama üzerinden monitörünüzü seçip öyle deneyin hocam. Ben bu şekilde yapınca çözülmüştü. Ben de bit hızından kaynaklandığını düşünüp bir sürü değişiklik yapmıştım faydası olmamıştı. Yüksek ihtimalle Vanguard sebebiyle izin verilmiyor oyun bazlı yakalamaya.Selamlar,
NVIDIA, obc Studio ve outplayed gibi çeşitli uygulamalarla kayıt almaya çalıştım ama bütün video kayıtları donuk donuk. FPS sabitleme bit hızı vs denedim. Çözümünü bilen var mı?
çok teşekkür ederim deneyeceğimHocam selamlar, obs ile valorant kaydını ben de alamıyordum. Eğer oyun yakalama seçerseniz alamazsınız. Neden böyle olduğunu reddit'te araştırmıştım, çok fazla yorum vardı bununla ilgili. Gerçek anlamda bir çözümü olmadığını ve oyun bazlı yakalamayı çözememiştim. Ekran yakalama üzerinden monitörünüzü seçip öyle deneyin hocam. Ben bu şekilde yapınca çözülmüştü. Ben de bit hızından kaynaklandığını düşünüp bir sürü değişiklik yapmıştım faydası olmamıştı. Yüksek ihtimalle Vanguard sebebiyle izin verilmiyor oyun bazlı yakalamaya.
hocam sesleri kaydetmiş ama siyah ekran bir çözümü var mıHocam selamlar, obs ile valorant kaydını ben de alamıyordum. Eğer oyun yakalama seçerseniz alamazsınız. Neden böyle olduğunu reddit'te araştırmıştım, çok fazla yorum vardı bununla ilgili. Gerçek anlamda bir çözümü olmadığını ve oyun bazlı yakalamayı çözememiştim. Ekran yakalama üzerinden monitörünüzü seçip öyle deneyin hocam. Ben bu şekilde yapınca çözülmüştü. Ben de bit hızından kaynaklandığını düşünüp bir sürü değişiklik yapmıştım faydası olmamıştı. Yüksek ihtimalle Vanguard sebebiyle izin verilmiyor oyun bazlı yakalamaya.
Ekran yakalama yapacaksınız, oyun yakalama değil. Eğer hala siyah ekran alıyorsanız chrome falan da videoya alamıyorsanız silip baştan yükleyin obs'i hocam.hocam sesleri kaydetmiş ama siyah ekran bir çözümü var mı
silip yeniden deneyeceğim hocam bi bakalım umarımEkran yakalama yapacaksınız, oyun yakalama değil. Eğer hala siyah ekran alıyorsanız chrome falan da videoya alamıyorsanız silip baştan yükleyin obs'i hocam.