- Tepki
- 25
daha demin bir güncelleme yaptım açmaya çalıştığımda görev yöneticisinde açık gözüküyor ama oyun başlamıyor vanguard tarafında bir sıkıntı yok bilmiyorum
işte olmadı görevi sonlandırıyorum tekrar başlatıyrum ama yok yaniBazen benim öyle oluyor, görev yöneticisinden kaldırıp tekrar giriyorum dorun çözülüyor.
Reis konu ile alakası yok ta premium üye tagını nasıl aldınişte olmadı görevi sonlandırıyorum tekrar başlatıyrum ama yok yani
bilmemReis konu ile alakası yok ta premium üye tagını nasıl aldın
Eskiden premium üye’si olarak geçmiyordu, “Ayın Üyesi” olarak geçiyordu bu rozeti de almak için ay sonuna kadar en çok mesaj atan üyelere otomatik olarak veriliyor. Her ay yeniliyor bu rozet.Reis konu ile alakası yok ta premium üye tagını nasıl aldın
He teşekkür ederim yardım içinEskiden premium üye’si olarak geçmiyordu, “Ayın Üyesi” olarak geçiyordu bu rozeti de almak için ay sonuna kadar en çok mesaj atan üyelere otomatik olarak veriliyor. Her ay yeniliyor bu rozet.
Yani açılmamama sorunu dil değişikliği yapmadın için mi.?arkadaşlar bugünde açılmadı ayarları kurcalarken dil seçeneği var önce oyun dilini değiştirdim bir indirme yaptı olmadı sonra riot clinetin dilini değiştridim gene olmadı oyun dilini tekrar eski haline getirirken birdaha indirme yaptı ve oyun açıldı sonra kapantı üzerine bir şeyler daha indirdi ama sonuç olarak açıldı :d
yok dili değiştirerek düzelltim sorunun kaynağını bilmiyorumYani açılmamama sorunu dil değişikliği yapmadın için mi.?
Haa tamam o zaman.yok dili değiştirerek düzelltim sorunun kaynağını bilmiyorum