2 kez silip yükledim de etki etmediRiot Games Hacklendi !
Riot Games geçen haftalarda siber saldırıya uğramıştı şuanda bütün riot games client'in de olan oyunlara erişim sağlanamıyor kendileri Twiter'dan haber verdiler şuanda dedikleri şey endişelenmemiz ve sabırlı olmamız. https://twitter.com/riotgames 1674582244 -Söz verdiğimiz gibi, sizi geçen...forum.pchocasi.com.tr
şu olay düzelsin sonrasında gene yaşarsan oyunu sil ve yükle.
Şuanda sunucular kapalı açılsın tekrar denersiniz.2 kez silip yükledim de etki etmedi
Biosta halletmen gereken çok kolay bir işlem muhtemelen windows11 kullanıyorsundur bi ayarı değiştirmen gerek youtube da bulabilirsin2 kez silip yükledim de etki etmedi
Evet windows 11 kullanıyorumBiosta halletmen gereken çok kolay bir işlem muhtemelen windows11 kullanıyorsundur bi ayarı değiştirmen gerek youtube da bulabilirsin
Güvenilir bir video var mı bildiğinBiosta halletmen gereken çok kolay bir işlem muhtemelen windows11 kullanıyorsundur bi ayarı değiştirmen gerek youtube da bulabilirsin
Evet windows 11 kullanıyorum
Güvenilir bir video var mı bildiğin
Benim bios sürümü eski olduğundan gözükmüyor galiba bulamadım ya
Bıos da boot kısmı olacaktır oradan secury boot enable yapıp kaydet ve çık zaten şuanda valoranta vs. girilmiyor.Benim bios sürümü eski olduğundan gözükmüyor galiba bulamadım ya