Çözüldü Valorant Hesap Çalınması

KS

fa6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
TAMAM MAILDEN CEVAP YOLLANIYOR GALIBA DENEYECEĞİM UMARIM OLUR

KS

fa6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Sevindim duyduğuma, umarım hesabını geri alabilirsin.
Merhaba,

Sorularımıza sabırla yanıt verdiğin için teşekkürler. Bazı bilgileri hatırlamanın zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama ne kadar zorlansan da bu aşamayı tamamlamış olmana çok sevindim. ^^

Şimdi e-posta doğrulama adımını gerçekleştirmemiz gerekiyor. Bu işlemi yapabilmemiz için, hesabında daha önce hiç kullanmadığın yeni bir e-posta adresini benimle paylaşabilir misin? Daha sonra hesabını geri alabilmen için gerekli işlemleri yapacağım.

Yardımların için teşekkür ederim.
bu mesaj geldi maili attım sanırım geri alıyorum :)))

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Merhaba,

Sorularımıza sabırla yanıt verdiğin için teşekkürler. Bazı bilgileri hatırlamanın zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama ne kadar zorlansan da bu aşamayı tamamlamış olmana çok sevindim. ^^

Şimdi e-posta doğrulama adımını gerçekleştirmemiz gerekiyor. Bu işlemi yapabilmemiz için, hesabında daha önce hiç kullanmadığın yeni bir e-posta adresini benimle paylaşabilir misin? Daha sonra hesabını geri alabilmen için gerekli işlemleri yapacağım.

Yardımların için teşekkür ederim.
bu mesaj geldi maili attım sanırım geri alıyorum :)))
Hesabı geri aldığına sevindim :) Kesinleşince yazarsın yeniden

• Beğen
Reactions: fa6

Can35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar,

Hesabı geri almıştım kitliydi sonra hesap tamamen yok oldu ondan sonra bir daha desteğe yazdım tam olarak şuan epostama gelen bilet linkine tıklayınca sayfa mevcut değil diyor normal mi?
benımde çalınıp ban yemıştı gerı komple herşeyini değiştirtti rıot game tabi önce hesabın senın adına olup olmadıgını kanıtlamak için bilgiler isti yor ticket linki bende de açılmıyordu yenısı geldı sonra

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Hayırlı Olsun umarım böyle birşey başına yeniden gelmez. Farklı konularda yardım almak isteren foruma yeniden bekleriz :)

• Beğen
Reactions: fa6

shocyz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aldım

hesaba geri girmek güzel bir his!!
1664252506335.png

ben cevap verdim fakat yeni mailime hala bir bildirim vs gelmedi size kaç günde geldi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri