- Tepki
- 14
- Konu Sahibi
Ya cevap geldi de tıklıyorum ulaşılamıyor diyorYeniden atmayı denediniz mi bugün?
Ya cevap geldi de tıklıyorum ulaşılamıyor diyorYeniden atmayı denediniz mi bugün?
Sevindim duyduğuma, umarım hesabını geri alabilirsin.TAMAM MAILDEN CEVAP YOLLANIYOR GALIBA DENEYECEĞİM UMARIM OLUR
Merhaba,Sevindim duyduğuma, umarım hesabını geri alabilirsin.
Hesabı geri aldığına sevindimMerhaba,
Sorularımıza sabırla yanıt verdiğin için teşekkürler. Bazı bilgileri hatırlamanın zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama ne kadar zorlansan da bu aşamayı tamamlamış olmana çok sevindim. ^^
Şimdi e-posta doğrulama adımını gerçekleştirmemiz gerekiyor. Bu işlemi yapabilmemiz için, hesabında daha önce hiç kullanmadığın yeni bir e-posta adresini benimle paylaşabilir misin? Daha sonra hesabını geri alabilmen için gerekli işlemleri yapacağım.
Yardımların için teşekkür ederim.
bu mesaj geldi maili attım sanırım geri alıyorum))
benımde çalınıp ban yemıştı gerı komple herşeyini değiştirtti rıot game tabi önce hesabın senın adına olup olmadıgını kanıtlamak için bilgiler isti yor ticket linki bende de açılmıyordu yenısı geldı sonraMerhabalar,
Hesabı geri almıştım kitliydi sonra hesap tamamen yok oldu ondan sonra bir daha desteğe yazdım tam olarak şuan epostama gelen bilet linkine tıklayınca sayfa mevcut değil diyor normal mi?
hesaba geri girmek güzel bir his!!Hesabı geri aldığına sevindimKesinleşince yazarsın yeniden
aldım
hesaba geri girmek güzel bir his!!
kanka şuan sorunun çözüldü mü? seninle aynı durumu yaşıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 7995
ben cevap verdim fakat yeni mailime hala bir bildirim vs gelmedi size kaç günde geldi