Arkadaşlar RTX3060 12 GB MSI Dual işlemci olarak 15.12400F 16 GB RAM 1 TB SSD kullanıyorum ancak bu sistemde Valorant'ta 250 FPS alıyorum 4 gün önce 400FPS'di diyeceksiniz 250FPS kötümü ancak bu sistemde daha fazla FPS olması gerekiyor neden böyle.
hocam daha güncelleme gelmedikiHocam valorant stabil bir oyun değil son gelwn güncellemeler ile fps düşüşleri olabiliyor map e göre değişir birde fps sürücülerini güncelle güncel değillerse
ben 5 gün 400 fps alıyodum maçtahocam daha güncelleme gelmediki
Küçük pachler geliyor hocam sürekli gece pazarını bile patlattılar ya sistemde serverlaeında sıkıntı var bu ara.hocam daha güncelleme gelmediki
hocam ama bunlar gi<limi geliyor jiç gellmişken güncellenmiyorKüçük pachler geliyor hocam sürekli gece pazarını bile patlattılar ya sistemde serverlaeında sıkıntı var bu ara.
Bnde de 5600x ve rx 6750xt var hocam bmde 400 350 arası alıyorum oynayışına etki etmiyorsa bnce çokta takmahocam daha güncelleme gelmediki
ben 5 gün 400 fps alıyodum maçta
yok hocam ama 250 veya 280 fps böyle giderek 1 sene bile dayanmaz yoksa uzun yıllar gidermi 3 sene falanBnde de 5600x ve rx 6750xt var hocam bmde 400 350 arası alıyorum oynayışına etki etmiyorsa bnce çokta takma
her güncellemede düşermi böyleyok hocam ama 250 veya 280 fps böyle giderek 1 sene bile dayanmaz yoksa uzun yıllar gidermi 3 sene falan