- Tepki
- 2,986
Marketimde iyon var alıcağım ama onide seviyorum oni gelirse 15-20 gün içinde nasıl iade ederim
Bildiğim kadariyla 1 hafta süren var yukseltmemen lazım iade için sen yinede bi ticket at sorMarketimde iyon var alıcağım ama onide seviyorum oni gelirse 15-20 gün içinde nasıl iade ederim
hocam bende oni aldım ve bir süreden sonra sıkıyor bence iyon al oni renkleride güzel değil beğenemedim ben bi sarı siyah iyiMarketimde iyon var alıcağım ama onide seviyorum oni gelirse 15-20 gün içinde nasıl iade ederim
Valla iyona detaylı baktım oniden güzelmiş iade etmen herhaldeBildiğim kadariyla 1 hafta süren var yukseltmemen lazım iade için sen yinede bi ticket at sor
Kullandığınız bir skini bir kereliğine iade edebilirsiniz. Bu hakkınızı daha önce kullandıysanız da iade etmek için aldıktan sonra hiç kullanmamış olmanız gerekmektedir
Karambit olarak güzel skin yokben iyon karambit aldım fulledim oynadım diyolardıya 1 kereligine iade edliyor işte olmadı bende
iyon karambit bu arada renkleri berbat degmez o kadar vp ye
YağmacıKarambit olarak güzel skin yok
Karambiti güzel değilYağmacı
Vazgeçtim ya ion baya iyiHocam daha önce hiç iade etmediyseniz 2 yada 3 ay geçmeden iade edebiliyorsunuz.