Yardım Valorant Kaynaklı Bilgisayar Donması

112Tilt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba. Bilgisayarımı kapatırken, yeniden başlatırken veya oyun oynarken bilgisayarımda tamamen donmalar yaşıyordum ilk başta anlayamadım araştırdığım her türlü çözümü denedim fakat olmadı. Sonrasında bu kapanmama ve donma sorunlarının Valorant'a her girdiğimde olduğunun tespitini yaptım yaklaşık 3 gün boyunca hiç girmedim bu süre zarfında bilgisayarımda bahsettiğim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Olay Görüntüleyicide fotoğraflarda olduğu gibi bu hata ile karşılaşıyorum ve oyun içerisinde de belli bir süre sonra Van 185 hatası alıyorum hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Bu hata ile daha önce karşılaştınız mı veya çözümünü biliyor musunuz? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Ek olarak tüm Driver'larım güncel ve sistemden yaptığım testlerde herhangi bir donanım sorunu ile karşılaşmadım.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-04-15 010431.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-15 010431.png
    89.5 KB · Görüntüleme: 2
  • Ekran görüntüsü 2025-04-15 010442.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-15 010442.png
    96 KB · Görüntüleme: 3

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
1744703041555.png

Genelde bundan bahsedilmiş. Valoranttan çıkar çıkmaz başka bir şeye girmeye çalışmak. Vanguard kurulumu vs.. derken iyice sapıttı zaten. Siyah ekrandı oyundna düşmeydi ekranın kalmasıydı derken sorunu bitmiyor. Onarım yapmayı deneyebilirsin. Vanguardı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.

KS

112Tilt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ekli dosyayı görüntüle 42115

Genelde bundan bahsedilmiş. Valoranttan çıkar çıkmaz başka bir şeye girmeye çalışmak. Vanguard kurulumu vs.. derken iyice sapıttı zaten. Siyah ekrandı oyundna düşmeydi ekranın kalmasıydı derken sorunu bitmiyor. Onarım yapmayı deneyebilirsin. Vanguardı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.
Bunu araştırırken okuyup ardından eski bilgisayarımdan çıkış yapmıştım fakat nafile değişen bir şey olmadı.

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Ben anakart değişerek sorunu çözdüm dostum. Anakartında sorun var demiyorum ama benim çözümüm öyle oldu. Anakartım aslan gibi çalışıyordu. İşlemci güncellerken anakartıda güncelledim o zaman sorunum çözülmüştü.

KS

112Tilt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ben anakart değişerek sorunu çözdüm dostum. Anakartında sorun var demiyorum ama benim çözümüm öyle oldu. Anakartım aslan gibi çalışıyordu. İşlemci güncellerken anakartıda güncelledim o zaman sorunum çözülmüştü.
Aygıt yöneticisinden hata aldığım sürücüyü kapattım şu anlık bir sıkıntı yaşamıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri