Valorant Maça Geç Başlıyor

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Merhaba herkese valorant oynuyorum arada maça başlama ekranında 1 2 dakika duruyor bazen hızlı açılıyor sorun ne sizce ?

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (84).png
    Ekran Görüntüsü (84).png
    1.8 MB · Görüntüleme: 100

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
İnterneti biraz kötü olan oldu mu oyun geç açılıyor ve bu herkesi etkiliyor sizlik sorun olmayabilir. Kendimden biliyorum.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
İnterneti biraz kötü olan oldu mu oyun geç açılıyor ve bu herkesi etkiliyor sizlik sorun olmayabilir. Kendimden biliyorum.
Anladım hocam sağolun bende benlik bir sorun var sandım

brooklyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
bendede oluyor aynı sorun bazen anında açılıyor bazen 2-3 dakika sürebiliyor,5dk beklemişliğim var hocam.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Merhaba herkese valorant oynuyorum arada maça başlama ekranında 1 2 dakika duruyor bazen hızlı açılıyor sorun ne sizce ?
takımda ya da karşıda bağlantı sorunu olduğu zaman oluyor ya da birisi alt+tab atsa bile fark ediyor bazen ben spotifydan müzik için alt+tab atıyorum 4 saatte millet oyuna giriyor sanki vahiy iniyor

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
takımda ya da karşıda bağlantı sorunu olduğu zaman oluyor ya da birisi alt+tab atsa bile fark ediyor bazen ben spotifydan müzik için alt+tab atıyorum 4 saatte millet oyuna giriyor sanki vahiy iniyor
Hmmm anladım bende her seferinde bu güncelleme ile düzelir kesin diye umut ediyordum snsnsn

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri