Yardım Valorant Mouse Adam Görünce Takiliyor

muhammedquler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba yaklaşık 1 haftadır böyle bi sorunum var valorant ta adam görmeyene kadarr mouse de ateş etmede bi takılma vs yok ama adamla karşı karşıya gelince ateş ettiğimde tutukluyor yapıyor başka oyunlarda böyle bi problem yaşamıyorum valorant ta adam görmeyene kadarda böyle bi problem yok ne olursa adam görünce oluyor işlemcim 9 7950x fps drop vs yaşamıyorum mouse logitech g305 ligspeed kablosuz.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Merhaba yaklaşık 1 haftadır böyle bi sorunum var valorant ta adam görmeyene kadarr mouse de ateş etmede bi takılma vs yok ama adamla karşı karşıya gelince ateş ettiğimde tutukluyor yapıyor başka oyunlarda böyle bi problem yaşamıyorum valorant ta adam görmeyene kadarda böyle bi problem yok ne olursa adam görünce oluyor işlemcim 9 7950x fps drop vs yaşamıyorum mouse logitech g305 ligspeed kablosuz.
Bende aynı durumu yaşamaştım. Çok uzun araştırma yapmıştım ama çözümü yok galiba tamamen sil yükle yaptım geçti bendede

KS

muhammedquler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bende aynı durumu yaşamaştım. Çok uzun araştırma yapmıştım ama çözümü yok galiba tamamen sil yükle yaptım geçti bendede
hocam sil yükle yaptım windows 10 dan windows 11 geçtim hiç bi şeki,lde problem düzelmedi cıldırmamak elde değil

tibetatilgan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Logitech G305 Lightspeed kablosuz mouse un yazılımını-Logitech G HUB güncelle ve DPI ayarlarını kontrol ederek daha iyi performans elde edebilirsin ve ayrıca, mouse nun pili nin seviyesini kontrol et düşük pil seviyesi performans sorunlarına yol açar yada teknoloji destek hattı var ararsan yardımcı olurlar benim arkadaşımda aynı sorunu yaşadı sorunu çözdüler hemen

KS

muhammedquler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Sorunu cözdüm sorun mous tanmış aynı mousun sıfırını aldım düzeldi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri