down ve up çok yüksek olmasına gerek yok 10 down 2 up ortalamada iyi fakat ping 20den yukarı tr sunucularında olmamalıValorant gibi rekabetçi oyunlarda akıcı oynamak için
Download upload ve ping ne kadar
Olmalıdır
Baya iyiymiş. Ne kadar ödüyorsunuz?Hocam ben Türknet kullanıyorum, son 1 haftadır baya uğraştım müşteri hizmetleriyle falan, 10 megabit üstü alamıyordum. Modem Zyxel T50B idi. Onu da Türknetten almıştım. Şu an bir sıkıntım yok kablosuz 11 MS ping 58 megabit download 8 megabit upload alıyorum sana da öneririm![]()
Hocam tek paket 135 TL, Modem ücreti 12 ay 62.5 TL, Kurulum ücreti 3 ay 60 TL idi galiba ama fatura annemin üzerine 40/100 engellilere paket 105 TL oluyorBaya iyiymiş. Ne kadar ödüyorsunuz?
Güzel. Bize de tt den kurtulup turknete geçmek nasip olur inşallah.Hocam tek paket 135 TL, Modem ücreti 12 ay 62.5 TL, Kurulum ücreti 3 ay 60 TL idi galiba ama fatura annemin üzerine 40/100 engellilere paket 105 TL oluyor
Normalde paket toplam: 250 TL ortalama 3 ay
Engelli kişilere: 210 TL ilk 3 ay
Tabi taksitlendirme bitince normal fiyat olan 135 TL ye dönüyor![]()
Valla biz kırmızıdan kurtulup geçtik şükürGüzel. Bize de tt den kurtulup turknete geçmek nasip olur inşallah.
netspeed kullanıyorum 100mb downlod 8mbps de upload 134tl ödüyorım. geçiş ücretini onlar ödüyor. Sen sadece paketi ödüyorsunGüzel. Bize de tt den kurtulup turknete geçmek nasip olur inşallah.