Valorant Takılmalar

Emre39

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba
İşlemci Ryzen 7 5800x3d
Anakart msi gaming plus b550
Xpg 3600 MHz 64gb ram
Ekran kartı Msi rx6800
Corsair h-100 sıvı soğutma
Fps oyunlara girdiğim zaman sürekli anlık takılmalar mevcut ve sorunu çözemiyorum.
2 hafta önce başladı onun öncesinde akıcı bir oyun deneyimim vardı fakat anlık takılmalar mevcut ve sorunu bulamıyorum.Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Birde bios güncellemesi var mı anaların bilmediğim için bu konudada yardımlarınızı bekliyorum…

Overlowz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba
İşlemci Ryzen 7 5800x3d
Anakart msi gaming plus b550
Xpg 3600 MHz 64gb ram
Ekran kartı Msi rx6800
Corsair h-100 sıvı soğutma
Fps oyunlara girdiğim zaman sürekli anlık takılmalar mevcut ve sorunu çözemiyorum.
2 hafta önce başladı onun öncesinde akıcı bir oyun deneyimim vardı fakat anlık takılmalar mevcut ve sorunu bulamıyorum.Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Birde bios güncellemesi var mı anaların bilmediğim için bu konudada yardımlarınızı bekliyorum…
Mehaba power supply kaç w onu öğrenebilirmiyim işlemcininn ve sıvı soğurtamının fazla güç çekmesinden dolayı kaynaklanabiliyor olabilir 3D işlemcilerde dikkat edilmesi gereken şeyler

KS

Emre39

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Mehaba power supply kaç w onu öğrenebilirmiyim işlemcininn ve sıvı soğurtamının fazla güç çekmesinden dolayı kaynaklanabiliyor olabilir 3D işlemcilerde dikkat edilmesi gereken şeyler
Msi mpg 850w gold sertifika

KS

Emre39

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ramler diğer bileşenlere göre daha yavaş veri akışı yapıyor olabilir o zaman diğerleri iyi veri iletirken o yavaş veri ileyebiliyor olabilir
Hocam ramlar 3600 MHz’de çalışıyor bir sorun yok yeni aldım zaten ramları

Overlowz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Reis yüklediğin bir şeyden dolayı yeni gelen driver lardan dolayı olabilir onlara bir bak istersen 2 hafta önce yaptığın bir güncelleme yada indirdiğin bir program var mı diye

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri