Valorant Val 51 Hatası

AkifErdem

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
Merhabalar,

dün valoranta girebiliyorken bugün girdiğim anda interneti kesiliyor bilgisayarın ve val 51 hatası alıyorum bidaha internete hic bağlanamıyorum tekrar başlatıp giriyorum yine internet kesiliyor çözümü nedir şimdiden teşekkürler.

Wi-fi ile bağlanıyorum. Laptop kullanıyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ekran Alıntısı.PNG

Yukarıdaki resim kendi sitesinden alıntı. Riot Games uygulamasını yeniden başlatıp deneyin. Hizmetleri kontrol edin ayrıca, durmuş bir hizmet var mı diye.

Kaynak : https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/360045619633-VALORANT-Hata-Kodları

Eğer işe yaramazsa Riot Vanguard uygulamasını kaldırma işlemini deneyenler olmuş.

KS

AkifErdem

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
Ekli dosyayı görüntüle 5100

Yukarıdaki resim kendi sitesinden alıntı. Riot Games uygulamasını yeniden başlatıp deneyin. Hizmetleri kontrol edin ayrıca, durmuş bir hizmet var mı diye.

Kaynak : https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/360045619633-VALORANT-Hata-Kodları

Eğer işe yaramazsa Riot Vanguard uygulamasını kaldırma işlemini deneyenler olmuş.
Yok hocam yeniden başlattım olmadı durmuş bir hizmet vs yok.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Merhaba, kardeşim " Vanguard'ı kaldırdıp geri yüklemeyi " denediniz mı? Hiç eğer denediyseniz " Valorant Bilet Gönderip " kesin çözüme ulaşa bilirsiniz..

Valorant Ticked Forum

İyi forumlar dilerim.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hala sorunum devam ediyor sil yükle yaptım ama olmadı teşekkürler yinede
Driverlar güncel mi kontrol edin eğer güncel değilse güncelleyin deneyin.
Eğer olmazsa kendi yazmış olduğum konuya bakabilirsiniz ben sorunu vpn ile çözmüştüm zaten 1 kere girip çıktığınızda düzeliyor sonra daha vpn kullanmanıza gerek kalmıyor;

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri