Çözüldü Valorant VAN9003 Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berkcan184

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba daha yeni aldığım bir pc de valorantı açmaya çalıştığımda VAN9003 hatası alıyorum ve windows11 pro kullanıyorum sorunun çözümünü bilen birisi varsa yardım edebilirmi

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Merhaba daha yeni aldığım bir pc de valorantı açmaya çalıştığımda VAN9003 hatası alıyorum ve windows11 pro kullanıyorum sorunun çözümünü bilen birisi varsa yardım edebilirmi
Oyunun resmi sitesinde böyle bir hata kodu görünmüyor. Hata çıktığında size kontrol edebilmeniz için bir sayfaya yönlendirmesi gerek. Tekrar deneyin hata kodu değişik görünürse ona göre yol alalım.

KS

Berkcan184

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Oyunun resmi sitesinde böyle bir hata kodu görünmüyor. Hata çıktığında size kontrol edebilmeniz için bir sayfaya yönlendirmesi gerek. Tekrar deneyin hata kodu değişik görünürse ona göre yol alalım.
Anlamadım ben de 9003 hata kodu çıkıyor

Ekli dosyalar

• ....png
    ....png
    11.3 KB · Görüntüleme: 243
  • ...png
    ...png
    14.4 KB · Görüntüleme: 239

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
evet her şey kurulu ama nedense halen aynı hatayı alıyorum gailba windows 11 den kaynaklı bir sorun olabilir diye düşünüyorum.
İhtimal dahilinde. Valorantı komple kaldırıp sıfırdan bir daha yükler misiniz ? İstediği izinlere de onay verin. Bir ihtimal antivirüs programınız varsa veya Win 11' in bireysel antivirüsü de engelliyor olabilir. Engelleme varsa oradan da izin verin. Engelleme yoksa sıfırdan kurmanızı önerebilirim başka bir tavsiyem yok maalesef.

KS

Berkcan184

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İhtimal dahilinde. Valorantı komple kaldırıp sıfırdan bir daha yükler misiniz ? İstediği izinlere de onay verin. Bir ihtimal antivirüs programınız varsa veya Win 11' in bireysel antivirüsü de engelliyor olabilir. Engelleme varsa oradan da izin verin. Engelleme yoksa sıfırdan kurmanızı önerebilirim başka bir tavsiyem yok maalesef.
tamamdır tavsiyeler için teşekkür ederim hocam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri