- Tepki
- 3
Merhaba daha yeni aldığım bir pc de valorantı açmaya çalıştığımda VAN9003 hatası alıyorum ve windows11 pro kullanıyorum sorunun çözümünü bilen birisi varsa yardım edebilirmi
Oyunun resmi sitesinde böyle bir hata kodu görünmüyor. Hata çıktığında size kontrol edebilmeniz için bir sayfaya yönlendirmesi gerek. Tekrar deneyin hata kodu değişik görünürse ona göre yol alalım.Merhaba daha yeni aldığım bir pc de valorantı açmaya çalıştığımda VAN9003 hatası alıyorum ve windows11 pro kullanıyorum sorunun çözümünü bilen birisi varsa yardım edebilirmi
tmp 2.0 açık hocam ama halen giriş yapamıyorumHocam bilgisayarda tpm 2 açık mı ne olur ne olmaz bir kontrol edin.
VAN9003 diye hata arattığımda Valorantta bile bulamıyorum oyunun Destek ekibi ile görüştünüz mü ?tmp 2.0 açık hocam ama halen giriş yapamıyorum
Anlamadım ben de 9003 hata kodu çıkıyorOyunun resmi sitesinde böyle bir hata kodu görünmüyor. Hata çıktığında size kontrol edebilmeniz için bir sayfaya yönlendirmesi gerek. Tekrar deneyin hata kodu değişik görünürse ona göre yol alalım.
mail gönderdim 1 2 saat önce ama dönüş yapmalarını bekliyorum.VAN9003 diye hata arattığımda Valorantta bile bulamıyorum oyunun Destek ekibi ile görüştünüz mü ?
Oyunun antivirüs programı Vanguard kurulu mu pc de ? İzinlerini verdin mi ?Anlamadım ben de 9003 hata kodu çıkıyor
evet her şey kurulu ama nedense halen aynı hatayı alıyorum gailba windows 11 den kaynaklı bir sorun olabilir diye düşünüyorum.Oyunun antivirüs programı Vanguard kurulu mu pc de ? İzinlerini verdin mi ?
İhtimal dahilinde. Valorantı komple kaldırıp sıfırdan bir daha yükler misiniz ? İstediği izinlere de onay verin. Bir ihtimal antivirüs programınız varsa veya Win 11' in bireysel antivirüsü de engelliyor olabilir. Engelleme varsa oradan da izin verin. Engelleme yoksa sıfırdan kurmanızı önerebilirim başka bir tavsiyem yok maalesef.evet her şey kurulu ama nedense halen aynı hatayı alıyorum gailba windows 11 den kaynaklı bir sorun olabilir diye düşünüyorum.
tamamdır tavsiyeler için teşekkür ederim hocamİhtimal dahilinde. Valorantı komple kaldırıp sıfırdan bir daha yükler misiniz ? İstediği izinlere de onay verin. Bir ihtimal antivirüs programınız varsa veya Win 11' in bireysel antivirüsü de engelliyor olabilir. Engelleme varsa oradan da izin verin. Engelleme yoksa sıfırdan kurmanızı önerebilirim başka bir tavsiyem yok maalesef.
Valorant'tan herhangi bir bildiri geldi mi hocam konu ile alakalı ?tamamdır tavsiyeler için teşekkür ederim hocam![]()
şuanlık bir geri dönüş yok hocam geri dönüş yaptıklarında bilgi verebilirim isterseniz.Valorant'tan herhangi bir bildiri geldi mi hocam konu ile alakalı ?
Hocam oyunu silip yüklememi söylediler denedim ve sorunum çözüldü teşekkürler ilginiz için.Valorant'tan herhangi bir bildiri geldi mi hocam konu ile alakalı ?