Bi uygulama vardı valorant oynadıkça puan birikiyordu 3-5 ay sonra vp veriyordu.Arkadaşlar Merhaba
Vp almak İstiyorum ama ailem izin vermiyor vp nasıl alırım kartsız parasız yada hediye edecek yürekli arkadaş varmı
hocam yaşım 15Bi uygulama vardı valorant oynadıkça puan birikiyordu 3-5 ay sonra vp veriyordu.
Belli ki yaşın küçük sana tavsiyem oyuna vp yatırmaman çünkü valorantta silah skinleri aşırı pahalı.
Çekilişlere vs katıl bide twitchte
oyunlara para yatırmak istiyorum ama liseye geçmeme rağman tosla papara gibi kart aldıramadım aileme isin vermedilerBi uygulama vardı valorant oynadıkça puan birikiyordu 3-5 ay sonra vp veriyordu.
Belli ki yaşın küçük sana tavsiyem oyuna vp yatırmaman çünkü valorantta silah skinleri aşırı pahalı.
Çekilişlere vs katıl bide twitchte
onları denedim adamlar lvl kasın diyor ama 2 gün sonra lvlerler sıfırlanıyorUygulamanın adını unuttum ancak verebileceğim diğer bi kesin taktik şu
Twitchte bazı yayıncılar Sadakat puanıyla(İzledikçe gelen bi puan) vp veriyor.
Eğer hesabında adamın yayını açık bırakırsan bi süre sonra vp alabilirsin![]()
Innal kart alabilirsin Kardeşim istersen 13 yaşından büyük olman yeterlidir.. Kardeşimoyunlara para yatırmak istiyorum ama liseye geçmeme rağman tosla papara gibi kart aldıramadım aileme isin vermediler
ailem izin vermiyor verse alacağımInnal kart alabilirsin Kardeşim istersen 13 yaşından büyük olman yeterlidir.. Kardeşim
Ailen kartalara karşı o zaman saygı duyarım tabi birşey diyemem elbette.ailem izin vermiyor verse alacağım
hayır lisedeyim şuan 18 den önce olmaz diyor.Para harcamama karışmıyorlar ama kartım yok vp alamıyorum lütfen yardım edin lütfenAilen kartalara karşı o zaman saygı duyarım tabi birşey diyemem elbette.
18 yaşını bekle Kardeşim sende ailen birşey diyorsa eğer bir bildiği vardır. Elbette..hayır lisedeyim şuan 18 den önce olmaz diyor.PAra harcamam karışmıyorlar ama kartım yok vp alamıyorum lütfen yardım edin lütfen
Uygulamanın adı "BUFF"Uygulamanın adını unuttum ancak verebileceğim diğer bi kesin taktik şu
Twitchte bazı yayıncılar Sadakat puanıyla(İzledikçe gelen bi puan) vp veriyor.
Eğer hesabında adamın yayını açık bırakırsan bi süre sonra vp alabilirsin![]()
tamamdır teşekkürler18 yaşını bekle Kardeşim sende ailen birşey diyorsa eğer bir bildiği vardır. Elbette..
Bu arada başka birinden medet uman hoş bir davranış değil yanlış anlama beni Kardeşim daha yaşın küçük ilerde sıkıntı yaşarsın bu durumdan..
Hayırlı akşamlar sana iyi forumlar dilerim..
teşekkürlerUygulamanın adı "BUFF"
tamamdırBöyle kart alma işlerini gizli yapacaksın. Öyle her şeyi ailene sorarsan tabii ki izin vermezler. Tosla al kimseye söyleme sakla dursun. İlk harcamada falan 10tl mi 15 tl mi ne hediye de ediyor bir sürü cashback kampanyası var bal gibi kart.
Uygulama hakkında bilgim yok isterseniz indirin fakat internete buff indir yazarsanız büyük ihtimal sitesine atar ordan indirirsiniz.teşekkürler
windows 11 de nasıl açacağım
tamamdırUygulama hakkında bilgim yok isterseniz indirin fakat internete buff indir yazarsanız büyük ihtimal sitesine atar ordan indirirsiniz.