anakartınız gigabyte markasıyla normaldır secore boost hatası yiyiorsunuz cözümü win 10 gecmekevet 1 gün önce bunla ilgili soru sormuştum herkes dediki bir sıkıntı olmaz win 11 sıkıntısı gitti diye ama
valoranta girince vanguard hatası veriyor ne yapmalıyım şimdi
anakart marka model söyle yardımcı olayımevet 1 gün önce bunla ilgili soru sormuştum herkes dediki bir sıkıntı olmaz win 11 sıkıntısı gitti diye ama
valoranta girince vanguard hatası veriyor ne yapmalıyım şimdi
valla onca oyunum var bir oyun için sıfırlamak için değmezanakartınız gigabyte markasıyla normaldır secore boost hatası yiyiorsunuz cözümü win 10 gecmek
gigabayte B550M S2Hanakart marka model söyle yardımcı olayım
gigabyte anakartlarında malesef secore boost kronik hatası vardır win 11 hata almanız gayet normalvalla onca oyunum var bir oyun için sıfırlamak için değmez
sorun düzelene kadar oynamıyak
gigabayte B550M S2H
hmm anladım ne zaman düzelir bu hatagigabyte anakartlarında malesef secore boost kronik hatası vardır win 11 hata almanız gayet normal
düzeleneceğini düsünmüyorum hocam ay yıl gectihmm anladım ne zaman düzelir bu hata
secure boot kapatsa da mı düzelmiyor ?gigabyte anakartlarında malesef secore boost kronik hatası vardır win 11 hata almanız gayet normal
Arkadaş yanlış anlatmış o hata Secure Boot açmadığı için geliyor. Açarsa da Anakart sıkıntıya giriyor. W10 da ise Valorant Secure Boot açmanı istemiyor.secure boot kapatsa da mı düzelmiyor ?
BIOS da bir ayarı değiştirmen gerekiyor bende de olmuştu ama benim kart asus
UEFI ayarı mıydı neydi ytde var izle yap çözülür muhtemelen
Bende Asus gtx 1660 super ekran kartı var w11 geçtiğimden bu yana bi kere açabildim ban yemişim gibi gösterdi bi el oynadım kapa aç yaptım tkr aynı sorun öile karşılaştım bu sorunu nasıl duzekticez bendede sizdeki gibi oluyoranakartınız gigabyte markasıyla normaldır secore boost hatası yiyiorsunuz cözümü win 10 gecmek
anlamadım. herhangi bir hata veriyor muBende Asus gtx 1660 super ekran kartı var w11 geçtiğimden bu yana bi kere açabildim ban yemişim gibi gösterdi bi el oynadım kapa aç yaptım tkr aynı sorun öile karşılaştım bu sorunu nasıl duzekticez bendede sizdeki gibi oluyor