Yardım Valorantta Donma Sorunu

Arda_ozd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba.Bir kaç gün önce yeni bilgisayar aldım hazır sistem olarak ve bios ayarları, nvidia driver kurulumlarını ve windows update işlemlerini gerçekleştirdim.Oyunlar yükledim ve sıkıntısız bir şekilde oynuyorum.Fakat valorantı açtığım andan itibaren bilgisayara birşey oluyor.Mouse kaydırırken bile takılmalar donmalar oluyor ve maçtayken donunca ses geliyor ve sonra düzeliyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
Merhaba.Bir kaç gün önce yeni bilgisayar aldım hazır sistem olarak ve bios ayarları, nvidia driver kurulumlarını ve windows update işlemlerini gerçekleştirdim.Oyunlar yükledim ve sıkıntısız bir şekilde oynuyorum.Fakat valorantı açtığım andan itibaren bilgisayara birşey oluyor.Mouse kaydırırken bile takılmalar donmalar oluyor ve maçtayken donunca ses geliyor ve sonra düzeliyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem özellikleri nedir ? Oynarken islemcinin ulaştığı sıcaklık değerleri nedir? İlk günden itibarenmi yaptı? Oyun güncelleme falan aldıktan sonramı böyle oldu ? Oyuna girerken mouse hz yükseltiyomusun?

KS

Arda_ozd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Sistemi dün aldım.Sıcaklık değerleri normal seviyede.Oyunu yükledikten sonra biraz oynadım ve olmaya başladı bu sorun.Mouse ayarlarına ellemedim.

Ama diğer oyunlarda hiçbir problem yok.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
Sistemi dün aldım.Sıcaklık değerleri normal seviyede.Oyunu yükledikten sonra biraz oynadım ve olmaya başladı bu sorun.Mouse ayarlarına ellemedim.

Ama diğer oyunlarda hiçbir problem yok.
Diğer oyunlarda yaşamıyorsaniz valorant kaynaklıdır sisteminizde sorun yoktur dert etmeyin.

KS

Arda_ozd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Tamamdır ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri