KS
- Tepki
- 3
- Konu Sahibi
Oyuna girin deneyin bendede aynı sorun vardı böyle çözüldü.Bu disabledmiş enabled yaptım olmuşmudur
Oyuna girin deneyin bendede aynı sorun vardı böyle çözüldü.
hocam oyun açılıyormu bir deneyinDoğru yer ama değil mi hocam tpm tam olarak o oluyor
Olması yine aynı hata bi girer gibi oldu aonra yine hatayı verdihocam oyun açılıyormu bir deneyin
TPM nedir ne işe yarar?
Güvenilir Platform Modülü bir diğer adıyla TPM, bir bilgisayarı entegre bir şifreleme anahtarıyla koruyan güvenli bir şifreleme işlemcisidir. Başka bir şekilde ifade edecek olursak; bilgisayar korsanlarının veya kötü amaçlı yazılımların verilere erişmesini önlemek için bilgisayarınız için bir güvenlik alarmıdır.
hocam oyun açılıyormu bir deneyin
TPM nedir ne işe yarar?
Güvenilir Platform Modülü bir diğer adıyla TPM, bir bilgisayarı entegre bir şifreleme anahtarıyla koruyan güvenli bir şifreleme işlemcisidir. Başka bir şekilde ifade edecek olursak; bilgisayar korsanlarının veya kötü amaçlı yazılımların verilere erişmesini önlemek için bilgisayarınız için bir güvenlik alarmıdır.
Win 11 de bakılabilir eğer win 10 dada olmazsa.Win7 ye geri döndüm orda da denedim orda da aynı hatayı verdi şimdi bilgisayarı sıfırlıcam öyle denicem bir de başka çare kalmadı işk win10 a geçirirken hiç bir dosyayayı saklamıcam inşallah çözüm olur bu
Win11 desteklemiyor bilgisayarımWin 11 de bakılabilir eğer win 10 dada olmazsa.
Hocam benimki de normalde desteklemiyor ama kullanabiliyorum sistem özelliklerinizi de bilemediğimden olurmu olmazmı bilemiyorum.Win11 desteklemiyor bilgisayarım
Hocam benimki de normalde desteklemiyor ama kullanabiliyorum sistem özelliklerinizi de bilemediğimden olurmu olmazmı bilemiyorum.
Hocam bu bilgisayarda daha önce Valorant oynadınız mı ?İilemci : intel pentiumg840
Anakart : pegatron hb bişey bişey
Ram:8gb 1333 mhz
Ekran kart :geforce gtx 420
Hdd: 500 gb seagate
Evet 60 70 fps alıyordum 4 gb ram vardı onu 8 e yükselttim şu an oynayamıyorum bu hatayı veriyorHocam bu bilgisayarda daha önce Valorant oynadınız mı ?