Vatan Bilgisayar 18k Bütçe İle PC Toplamak

Fatih:)

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şimdi vatanda bir sistem dizeceğim oyun ağırlıklı olacak ve çok ısınmasını istemiyorum  içinde 3080 olursa müq olur bu sistemi vatanda toplayabilir miyim? ben çoğu ürünü bulamadım ama var mıdır orada emin olamadım yardım ederseniz sevinirim olamyan ürünlerin yerini değiştirip link atarsanız güzel olur ankarada olduğum için game garajdan alamıyorum :([img=450x264]http://file:///C:/Users/fatih/Desktop/unknown.png[/img]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kendi bilgisayarınızdan konum paylaşmışsınız resim yok haliyle. Resmi bir buluta upload edip link paylaşmanız gerekiyor. Game Garaj firmasını kullanarak internet üzerinden alışveriş yapabiliyorsunuz size kargo ile gelir sisteminiz ben neden oradan alamadığınızı anlamadım.

Monitör dahil mi 18K bütçeye?
Başka bir siteden alabilir misiniz yoksa sadece vatan ile sınırlı mısınız?
Bileşen bileşen almaya okey derseniz o tarz 3080 ve 5800X sistem önerisi yapabilirim büyük ihtimalle monitörsüz 18K bütçeye.

Vatan bilgisayara baktım 20K dan aşağı adam gibi 3080 sistem toplamak pek mümkün değil.

KS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kendi bilgisayarınızdan konum paylaşmışsınız resim yok haliyle. Resmi bir buluta upload edip link paylaşmanız gerekiyor. Game Garaj firmasını kullanarak internet üzerinden alışveriş yapabiliyorsunuz size kargo ile gelir sisteminiz ben neden oradan alamadığınızı anlamadım.

Monitör dahil mi 18K bütçeye?
Başka bir siteden alabilir misiniz yoksa sadece vatan ile sınırlı mısınız?
Bileşen bileşen almaya okey derseniz o tarz 3080 ve 5800X sistem önerisi yapabilirim büyük ihtimalle monitörsüz 18K bütçeye.

Vatan bilgisayara baktım 20K dan aşağı adam gibi 3080 sistem toplamak pek mümkün değil.

nedeni ekran karti demonte geliyor ve ben monte etmesini bilmiyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ekran kartı montajında bir şey yok ki PCI slotuna kartı direkt hiçbir şey yapmadan takıyorsunuz ve vidalıyorsunuz. Sonra güç kablolarını takıyorsunuz bu kadar basit. Küçük bir çocuk bile yapabilir bu kadar dert edilecek bir şey değil.

KS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ekran kartı montajında bir şey yok ki PCI slotuna kartı direkt hiçbir şey yapmadan takıyorsunuz ve vidalıyorsunuz. Sonra güç kablolarını takıyorsunuz bu kadar basit. Küçük bir çocuk bile yapabilir bu kadar dert edilecek bir şey değil.
elime ekran kartı bile almadım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hiç sistem bir şey bilmeden bile yapabilirsiniz. RAM takmandan bile kolay bir iştir. Eğer ille ısrar ediyorsanız Vatan Bilgisayardan size 3070 olan bir makine kurabilirim 3080 bir makine Vatan Bilgisayarın kısır ürün gamı sebebiyle biraz zor oluyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri