statik poşette bir sorun yoktu ancak düz bir kesik vardı 10 santim ama yırtık değildi çizilmişti birşeyle ama üründe hiç bir sorun yok geri kutusuna koydum MSI marka geri iade edicemGeçenlerde ben de Kasım kampanyasından ekran kartı Almıştım. Kutu jelatinsiz gelmişti benim de. Ekran kartlarının kutusu genelde jelatinsiz geliyormuş baya araştırmıştım konuyu. Ürün tedarikçisine kadar mail attım. Aldığınız ürün hangi markaydı acaba? Bir de statik poşetteki bantta sıkıntı var mıydı?
msı rtx 4060ti gaming x slim 16gbGeçenlerde ben de Kasım kampanyasından ekran kartı Almıştım. Kutu jelatinsiz gelmişti benim de. Ekran kartlarının kutusu genelde jelatinsiz geliyormuş baya araştırmıştım konuyu. Ürün tedarikçisine kadar mail attım. Aldığınız ürün hangi markaydı acaba? Bir de statik poşetteki bantta sıkıntı var mıydı?
Anladım hocam msi Gaming X Trio 4080 almıştım ben de. Kasa bağlantı noktalarına fenerle detaylı bakmıştım çizik vida izi vs yoktu. Anakart giriş noktasında da çizik vs görmeyince iade etmekten vazgeçmiştim.statik poşette bir sorun yoktu ancak düz bir kesik vardı 10 santim ama yırtık değildi çizilmişti birşeyle ama üründe hiç bir sorun yok geri kutusuna koydum MSI marka geri iade edicem
msı rtx 4060ti gaming x slim 16gb
ben şimdi test için takarken vida izi çıktı iade almazlarmıAnladım hocam msi Gaming X Trio 4080 almıştım ben de. Kasa bağlantı noktalarına fenerle detaylı bakmıştım çizik vida izi vs yoktu. Anakart giriş noktasında da çizik vs görmeyince iade etmekten vazgeçmiştim.
14 gün içinde almaları lazım bence iade veya değişim yapabilirsiniz. Yasal hakkınız var.ben şimdi test için takarken vida izi çıktı iade almazlarmı
Ben test etmek için taktım içime sinmedi performans bakımından menmnun kalmadım daha bugün elime ulaştı vida izi falan kalmış hafif iade edebilirmiyimMsi ve gigabyte larda dış kutuda güvenlik bandı olmuyor zaten, boşa endişelenmeyin. Kartın statik poşetindeki bant açılmamışsa problem yok demektir.
Vida izinden dolayı iade alırlar mı iade yapsam direk montaj yaptım diyebu tür olaylar bu aralar arttı değişmiş ürün gönderdiler büyük ihtimal bi sorunu yoktur çıkcağınıda sanmam fakat ben olsam değişim talep ederdim
izden bişey olmaz hocam iade hakkınız var her şekilde iade edebilirsinizBen test etmek için taktım içime sinmedi performans bakımından menmnun kalmadım daha bugün elime ulaştı vida izi falan kalmış hafif iade edebilirmiyim
Vida izinden dolayı iade alırlar mı iade yapsam direk montaj yaptım diye
benim galax ekran kartımda vardıMsi ve gigabyte larda dış kutuda güvenlik bandı olmuyor zaten, boşa endişelenmeyin. Kartın statik poşetindeki bant açılmamışsa problem yok demektir.
kontrol ettim bazı ekran kartlarında oluyor arkadaşın da dediği gibi indirimdeki kartlarda oluyormuş bu kontrol amaçlı açıyorlar sanırımbenim galax ekran kartımda vardı
msi ve gigabyte diye belirttim ya hocam. Yani diğer markalarda (galax ta dahil) var demek istemişim di mi... !benim galax ekran kartımda vardı
Yok hocam zaten iade etmek istiyorum ondan soruyorum kutusu ve bant hiç biri yoktu üründe iade değişim deki kartın iadesini hala yapmadılar o geç gelirse diye iade etmek zorunda kalırım diye sordum aksi halde bir sorun yok kartta sadece montaj yaparken vida izi kaldı ondanJelatin felan bana hikaye gibi geldi. Sen kartı beğenmemişsin nasıl iade ederim derdindesin. Koy kutuya gönder gitsin. 14 gün iade hakkın var. Ürün karşı tarafa ulaştığında zaten inceleme yaparlar. Ürüne zarar verdiysen sana geri gelir kart.
Sen yine internet mağazasından almışsın. Ben geçen hafta mağazaya giderek 68 Bin ödedim. 1 hafta oldu daha bilgisayarı toplayamadılar. Ben takılan parçaların sıfır olup olmadığını bile göremeyeceğim meselaYok hocam zaten iade etmek istiyorum ondan soruyorum kutusu ve bant hiç biri yoktu üründe iade değişim deki kartın iadesini hala yapmadılar o geç gelirse diye iade etmek zorunda kalırım diye sordum aksi halde bir sorun yok kartta sadece montaj yaparken vida izi kaldı ondan
götürdüm mağazaya ekran kartını poşetinden çıkarttığım için iade almadı internetten iade edin dediSen yine internet mağazasından almışsın. Ben geçen hafta mağazaya giderek 68 Bin ödedim. 1 hafta oldu daha bilgisayarı toplayamadılar. Ben takılan parçaların sıfır olup olmadığını bile göremeyeceğim mesela. Dün gittiğimde ekran kartını bekliyoruz dedi. Hatta masanın üzerinde benim bilgisayarı topluyordu anakarttan tanıdım. Bak bu senin bilgisayar felan demedi. Şüpheli hareketleri vardı.