Ya babam başka sitelere güvenmiyor başka sitelerden çok güzel fp sistemler gösterdim ama sinirleniyor ya hepsiburadan olcak yada kendi bildiği vatandan ikna da edemiyorum o yüzden önerilerinizi bekliyorumNiye vatan
İtopya.com'u anlatın türkiyenin 3 şehrinde 6 mağazası falan var diyin gerekirse vergi numaralarını gösterip vergi kayıtlarını gösterin tüm bunlara ek yapabileceğiniz şey vatan'ın fiyatlarıyla dışarının fiyatlarını karşılaştırıp vatanın ne kadar kar koyduğu bu yüzden zarara gireceğinizi anlatınYa babam başka sitelere güvenmiyor başka sitelerden çok güzel fp sistemler gösterdim ama sinirleniyor ya hepsiburadan olcak yada kendi bildiği vatandan ikna da edemiyorum o yüzden önerilerinizi bekliyorum
İtopya'da güzel sistem yok o fiyataİtopya.com'u anlatın türkiyenin 3 şehrinde 6 mağazası falan var diyin gerekirse vergi numaralarını gösterip vergi kayıtlarını gösterin tüm bunlara ek yapabileceğiniz şey vatan'ın fiyatlarıyla dışarının fiyatlarını karşılaştırıp vatanın ne kadar kar koyduğu bu yüzden zarara gireceğinizi anlatın
Anlamaz dostum babalarİtopya.com'u anlatın türkiyenin 3 şehrinde 6 mağazası falan var diyin gerekirse vergi numaralarını gösterip vergi kayıtlarını gösterin tüm bunlara ek yapabileceğiniz şey vatan'ın fiyatlarıyla dışarının fiyatlarını karşılaştırıp vatanın ne kadar kar koyduğu bu yüzden zarara gireceğinizi anlatın