35.000-45.000 TL Vatan Bilgisayardan Sistem Önerisi

sarrafi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İşlemci
?
Ekran Kartı
?
Benim şuan 45k bandında bir sistem arıyirum tabiki küçük aşmalar olabilir ve kafam çok karışık bana sistem önerebilirmisiniz

IchbinAslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Ya babam başka sitelere güvenmiyor başka sitelerden çok güzel fp sistemler gösterdim ama sinirleniyor ya hepsiburadan olcak yada kendi bildiği vatandan ikna da edemiyorum o yüzden önerilerinizi bekliyorum
İtopya.com'u anlatın türkiyenin 3 şehrinde 6 mağazası falan var diyin gerekirse vergi numaralarını gösterip vergi kayıtlarını gösterin tüm bunlara ek yapabileceğiniz şey vatan'ın fiyatlarıyla dışarının fiyatlarını karşılaştırıp vatanın ne kadar kar koyduğu bu yüzden zarara gireceğinizi anlatın

FatihS42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
41
İtopya.com'u anlatın türkiyenin 3 şehrinde 6 mağazası falan var diyin gerekirse vergi numaralarını gösterip vergi kayıtlarını gösterin tüm bunlara ek yapabileceğiniz şey vatan'ın fiyatlarıyla dışarının fiyatlarını karşılaştırıp vatanın ne kadar kar koyduğu bu yüzden zarara gireceğinizi anlatın
İtopya'da güzel sistem yok o fiyata

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,310
Anlamaz dostum babalar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri