Soru Vatan Bilgisiyardan Aldığım PCH Goat V3 Sistem Ne Zamana Hazır Olur ?

KS

dogukanxyt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bende bugün aldım montajlı şekilde beyaz . Usb taktım fakat benim ekran hiç gelmiyor . Bütün F1 den f12 ye kasar bastım sürekli kapat aç yaparak . Ben teslim almaya gittiğimde gözümün önünde topladı tek kişi. Sonunda ekrana bağlayıp parçalar oturmuşmu diye baktılar. Sorun yok dediler eve geldim bir türlü monitör gelmiyor HDMI ile bağlıyorum
Vallaha bilemiyorum ilk başta açma tuşuna bastığımda benimde sistem gelmedi sonrasında arkadaki kabloyla oynayınca sistem çalıştı ve hiçbir sorun yaşamadım

osmanefeaky55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bende bugün aldım montajlı şekilde beyaz . Usb taktım fakat benim ekran hiç gelmiyor . Bütün F1 den f12 ye kasar bastım sürekli kapat aç yaparak . Ben teslim almaya gittiğimde gözümün önünde topladı tek kişi. Sonunda ekrana bağlayıp parçalar oturmuşmu diye baktılar. Sorun yok dediler eve geldim bir türlü monitör gelmiyor HDMI ile bağlıyorum
kanka hangi yere soktun hdmı

Aderal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
1704478476787.png

babalar sözünü tutar thx taner reis

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Komik gelecek ama görüntü kablosunu ekran kartına takıyorsun değil mi

iscofield

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben beyaz sipariş etmiştim ama siyah geldi. Bir de dostlar bu ekran kartının altında pcie x1 girişi var oraya ssd takmayı planlıyordum ama ekran kartı baya kalın orayı ucu ucuna kapatıyor. Deneyen var mı?
1000016565.jpg

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri