Yardım Vatanda Bunu Buldum Alınırmı

Stream

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İşlemci
5 7500F
Ekran Kartı
Rx9060xt 16gb

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
fiyatı güzel görünüyor.

işlemci fanı yetmeye yeterde daha iyisi daha sağlam olur. çok fazla fiyat farkıda yok.

listeden COOLER MASTER HYPER 212 SPECTRUM V3 1x120mm ARGB Intel1851/ 1700/AM5 CPU Soğutucu seçilebilir.

biraz tuzlu ama "XPG Lancer Blade Siyah DDR5-6000Mhz CL30 16GB (1x16GB) Single Ram" dan bir tane daha ekliyip hem toplam ram'i 32gb yaparsın hemde çift ram dual modunda daha verimli çalışır.

KS

Stream

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
fiyatı güzel görünüyor.

işlemci fanı yetmeye yeterde daha iyisi daha sağlam olur. çok fazla fiyat farkıda yok.

listeden COOLER MASTER HYPER 212 SPECTRUM V3 1x120mm ARGB Intel1851/ 1700/AM5 CPU Soğutucu seçilebilir.

biraz tuzlu ama "XPG Lancer Blade Siyah DDR5-6000Mhz CL30 16GB (1x16GB) Single Ram" dan bir tane daha ekliyip hem toplam ram'i 32gb yaparsın hemde çift ram dual modunda daha verimli çalışır.
Eklemek bende işyerinde malesef okadar param yok ozaman baya pahalıya gelicek

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
Eklemek bende işyerinde malesef okadar param yok ozaman baya pahalıya gelicek
ozaman sadece dediğim işlemci fanını ekliyebilirsen güzel olur eklemessende sorun çıkmaz. bir tane konfigirasyonda önericem önümüzdeki süre zarfında onada bakarsın.

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
hem sistem topladığım seçtiğim sitelerde hız problemi var hemde bulduğun konfigirasyonun fiyatı iyi. farklı bir ürün önermeye gerek duymadım. istediğin değişiklikleri yapıp sipariş verebilirsin. vakit varsa başka arkadaşlardan gelecek önerileride bekliyebilirsin. şahsen ben beğendim cihazı.

KS

Stream

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hem sistem topladığım seçtiğim sitelerde hız problemi var hemde bulduğun konfigirasyonun fiyatı iyi. farklı bir ürün önermeye gerek duymadım. istediğin değişiklikleri yapıp sipariş verebilirsin. vakit varsa başka arkadaşlardan gelecek önerileride bekliyebilirsin. şahsen ben beğendim cihazı.
Şubat gibi alıcam zaten

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
73
Peki bazıları Nvidia ekran kartını daha fazla öneriyir ne dersiniz?
Bu ortamda üreticiye takılma bence, arada 10K kadar fark oluyor aynı işi görecek ekran kartıyla, bütçen rahatsa zaten Nvidia alabilirsin, yazılım olarak daha hızlı ilerleyen bi' firma ama sınırlı bütçede de AMD'nin yeni nesil kartları çok üzmez, yazılım tarafında da bi' şekilde çalışıyolar.

• Beğen
Reactions: GNU

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri