hocam ailem hayatta güven verdiremedim internete 4 5 k fazla verelim gene vatandan alalım diyorlar elimizde gördüğümüz şeyiHocam vatandan sistem almanı önermem gereksiz pahalı.
hocam istanbuldaysan gaming genden al mağazadan teslim olarak kasa hazır olunca mağazaya gidip alrsın.hocam ailem hayatta güven verdiremedim internete 4 5 k fazla verelim gene vatandan alalım diyorlar elimizde gördüğümüz şeyi
maalesef hocam kayseride yaşıyorum burdada çok seçenek yokhocam istanbuldaysan gaming genden al mağazadan teslim olarak kasa hazır olunca mağazaya gidip alrsın.
Vatandan gibi yerlerden almak çok kötü hocam alacağınız sistemin linki var mı ?maalesef hocam kayseride yaşıyorum burdada çok seçenek yok
var hocam https://www.vatanbilgisayar.com/int...-pro-h610m-b-kingston-500gb-ssd-16gb-ram.html kasa cooler master olucakVatandan gibi yerlerden almak çok kötü hocam alacağınız sistemin linki var mı ?
öyleyse sıkıntı yok o zaman teşekkürler ilgilendiğiniz içinEğer sitede "web'e özel" ibaresi yoksa aynı fiyatta oluyor genelde.
Yani hocam bu bütçede 3060ti vs. alınabilirvar hocam https://www.vatanbilgisayar.com/int...-pro-h610m-b-kingston-500gb-ssd-16gb-ram.html kasa cooler master olucak
teşekkürler hocam ilgilendiğiniz içinYani hocam bu bütçede 3060ti vs. alınabilir
Eğer aldıramıyorsanız vatanı arayın ürün sizde var mı diye sorun öyle alın.![]()
CARNAGE-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 MPK / MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X 8GD6X OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CARNAGE-3060Ti oyuncu bilgisayarı GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 MPK ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
bazı yerlerde ürün olmayabiliyor.
bu sistemde bence pahalı ya. a520 ne 3060ti lı kasada. onun dısında fıyatta yuksek benceYani hocam bu bütçede 3060ti vs. alınabilir
Eğer aldıramıyorsanız vatanı arayın ürün sizde var mı diye sorun öyle alın.![]()
CARNAGE-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 MPK / MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X 8GD6X OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CARNAGE-3060Ti oyuncu bilgisayarı GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 MPK ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
bazı yerlerde ürün olmayabiliyor.