Öneri Vatan'dan 6-8K PC Önerisi

Cokomit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
vatan bilgisayardan hazır bir bilgisayar önerebilirmisiniz bütce 6 8 k arası

neden vatan olduğunu soramyın uzun konu

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
vatan ve teknosandan kesinlikle alma gereksiz pahalı geliyor sistemler yani 10klık sistemleri 14-15kya sattıklarını gördüm

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
aynen öyle hocam aile yüzünden illa yüz yüze bir satıcıdan almak istiyorlar bildiğiniz başka markalar varmı vatan gibi
Bilen bir tanıdık varsa diğer sitelerin güvenli olduğunu ve nekadar kazık sattıklarını ıspatlamaya çalış. Tanıdık vs. Yoksa forum üyelerinin mesajlarını göster. Yok illede ısrar ederlerse almıyorum ozaman de geç. Ozaman belki ikna olurlar.

istanbuladayım evet hocam
Gamingentr şubesi falan var bildiğim kadarıyla oralardan alabilirsin

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
KS

Cokomit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Bilen bir tanıdık varsa diğer sitelerin güvenli olduğunu ve nekadar kazık sattıklarını ıspatlamaya çalış. Tanıdık vs. Yoksa forum üyelerinin mesajlarını göster. Yok illede ısrar ederlerse almıyorum ozaman de geç. Ozaman belki ikna olurlar.

Gamingentr şubesi falan var bildiğim kadarıyla oralardan alabilirsin
gaming gen tr dede gidip direk alamıyoruz diye biliyorum önce sipariş vermemiz lazım glp

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
gaming gen tr dede gidip direk alamıyoruz diye biliyorum önce sipariş vermemiz lazım glp
Hocam en azından şubesi olduğunu falan göster. Onada ikna olurlar artık. Ondan sonra intten alırsınız

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
oraya gidip orada da sipariş verebilirsiniz isterseniz bekleyip toplayabilirler diye biliyorum ya da önceden arayıp istediğiniz parçaları bilgilendirirseniz siz gittiğinizde hazırlanmış alabilirsiniz iletişime geçin

KS

Cokomit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hocam en azından şubesi olduğunu falan göster. Onada ikna olurlar artık. Ondan sonra intten alırsınız
deniyeceğim hocam

oraya gidip orada da sipariş verebilirsiniz isterseniz bekleyip toplayabilirler diye biliyorum ya da önceden arayıp istediğiniz parçaları bilgilendirirseniz siz gittiğinizde hazırlanmış alabilirsiniz iletişime geçin
oraya gidip sipariş verebiliyosak %100 ikna ederim bunun garanti bilgisini nerden bulabilirim

bruckheimer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
deniyeceğim hocam

oraya gidip sipariş verebiliyosak %100 ikna ederim bunun garanti bilgisini nerden bulabilirim

Burada var, mağazadan teslim alabiliyorsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri