bütcenizi max ne kadar zorlayabilirsinizvatan bilgisayardan hazır bir bilgisayar önerebilirmisiniz bütce 6 8 k arası
neden vatan olduğunu soramyın uzun konu
9 ve biraz daha üstü olabilirbütcenizi max ne kadar zorlayabilirsiniz
Hocam alma aile yüzünden herhalde vatan alma alırsan çok üzülürsün.9 ve biraz daha üstü olabilir
Bence başka sitelerden sağlam bir apu al9 ve biraz daha üstü olabilir
aynen öyle hocam aile yüzünden illa yüz yüze bir satıcıdan almak istiyorlar bildiğiniz başka markalar varmı vatan gibiHocam alma aile yüzünden herhalde vatan alma alırsan çok üzülürsün.
hangi şehirdesiniz istanbulda iseniz bir çok öneri varaynen öyle hocam aile yüzünden illa yüz yüze bir satıcıdan almak istiyorlar bildiğiniz başka markalar varmı vatan gibi
istanbuladayım evet hocamhangi şehirdesiniz istanbulda iseniz bir çok öneri var
Bilen bir tanıdık varsa diğer sitelerin güvenli olduğunu ve nekadar kazık sattıklarını ıspatlamaya çalış. Tanıdık vs. Yoksa forum üyelerinin mesajlarını göster. Yok illede ısrar ederlerse almıyorum ozaman de geç. Ozaman belki ikna olurlar.aynen öyle hocam aile yüzünden illa yüz yüze bir satıcıdan almak istiyorlar bildiğiniz başka markalar varmı vatan gibi
Gamingentr şubesi falan var bildiğim kadarıyla oralardan alabilirsinistanbuladayım evet hocam
gaming gen tr dede gidip direk alamıyoruz diye biliyorum önce sipariş vermemiz lazım glpBilen bir tanıdık varsa diğer sitelerin güvenli olduğunu ve nekadar kazık sattıklarını ıspatlamaya çalış. Tanıdık vs. Yoksa forum üyelerinin mesajlarını göster. Yok illede ısrar ederlerse almıyorum ozaman de geç. Ozaman belki ikna olurlar.
Gamingentr şubesi falan var bildiğim kadarıyla oralardan alabilirsin
Hocam en azından şubesi olduğunu falan göster. Onada ikna olurlar artık. Ondan sonra intten alırsınızgaming gen tr dede gidip direk alamıyoruz diye biliyorum önce sipariş vermemiz lazım glp
oraya gidip orada da sipariş verebilirsiniz isterseniz bekleyip toplayabilirler diye biliyorum ya da önceden arayıp istediğiniz parçaları bilgilendirirseniz siz gittiğinizde hazırlanmış alabilirsiniz iletişime geçingaming gen tr dede gidip direk alamıyoruz diye biliyorum önce sipariş vermemiz lazım glp
deniyeceğim hocamHocam en azından şubesi olduğunu falan göster. Onada ikna olurlar artık. Ondan sonra intten alırsınız
oraya gidip sipariş verebiliyosak %100 ikna ederim bunun garanti bilgisini nerden bulabilirimoraya gidip orada da sipariş verebilirsiniz isterseniz bekleyip toplayabilirler diye biliyorum ya da önceden arayıp istediğiniz parçaları bilgilendirirseniz siz gittiğinizde hazırlanmış alabilirsiniz iletişime geçin
deniyeceğim hocam
oraya gidip sipariş verebiliyosak %100 ikna ederim bunun garanti bilgisini nerden bulabilirim