Vatandan aldığım Sistem XMP açmıyor ?

3limed

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Arkadaşlar vatandan aldığım pc yi kuramıyorum öncelikle xmp ayarı açık olunca hata veriyor devre dışı bıraktıktan sonra Windows’u kurmaya gelince reste atıyor yardımcı olur musunuz ?@OceanLaB

Moderatörün son düzenlenenleri:

cantekinkaya1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam merhaba bios update yaptınız mı ben de yakın tarihte vatandan pc aldım xmp kapalıydı açılmadı ama format atmamda bir problem yoktu

KS

3limed

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Bios update yapmadık hocam xmp kapalı Windows u kuramıyoruz ne yapmamız gerekiyor

Trileçe Bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
54
Bios update yapmadık hocam xmp kapalı Windows u kuramıyoruz ne yapmamız gerekiyor
Anakartinizin modelini internette aratim ve sitesini girin bios updatenizi başka bir pcden usb belleye ekleyin ondan sonrasi pcye takmada youtubeda tutoriallari var bulabilirsiniz.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
XMP nasıl aktif edilir?

RAM modülünüzde iki XMP profili varsa, iki XMP düğmesi göreceksiniz. XMP'yi yüklemek için XMP Profili düğmesine tıklayın veya "Aşırı Bellek Profili (XMP)" açılır menüsünden XMP'yi yükleyin. Ardından ayarları uygulamak için BIOS'u kaydedin ve çıkın.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Arkadaşlar vatandan aldığım pc yi kuramıyorum öncelikle xmp ayarı açık olunca hata veriyor devre dışı bıraktıktan sonra Windows’u kurmaya gelince reste atıyor yardımcı olur musunuz ?@OceanLaB
Merhaba, Windows'u kurarken hangi aşamada reset atıyor?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri