Bu hafta içinde tüm siparişler onaylanmış olur.Benim pc hala onay sürecinde acaba siparişi onaylanan varmi
Hocam onaylanıyor ama biraz geç gönderiyorlarBenim pc hala onay sürecinde acaba siparişi onaylanan varmi
Hangi sistemi hocamBayilerde stok bitmiştir değil mi? Bilgisi olan var mı? Türkye'nin her hangi bir ilindeki bayilerden de alabliiyor muyduk?
youtube'daki 3060 -12400f olan hazır sistem için sormuştum hocam,Hangi sistemi hocam
TamamdırBu hafta içinde tüm siparişler onaylanmış olur.
Evet hocam alabilirsiniz bende aldım ben Adana'dan aldım gidip alabilirsiniz ama bitmiş de olabilir çalışan kişi bana pazartesiden sonra satış yapılmayacak demişti doğrumu bilmiyorum amayoutube'daki 3060 -12400f olan hazır sistem için sormuştum hocam,
Tahmini ne zaman gelir sizce?Bu hafta içinde tüm siparişler onaylanmış olur.
Önümüzdeki hafta içinde elinizde olur.Tahmini ne zaman gelir sizce?
Onaylandıktan 2 gün sonra kargoya verilmişti.Benim de siparişim onaylanmış gözüküyor umarım hafta sonuna kalmadan elime ulaşmış olur.
@not happy bundan önceki sisteminizde onaylandıktan kaç gün sonra ürün kargo edildi?
umarım bizimde aynı olur seçimden dolayı kargolar ciddi şekilde aksayacak çünküOnaylandıktan 2 gün sonra kargoya verilmişti.
Olası bir durum, umarım en kısa sürede kavuşursunuz.umarım bizimde aynı olur seçimden dolayı kargolar ciddi şekilde aksayacak çünkü
ben kendim yurtici gidip alicagim sistemi bekliyorum suan onaylanmis yarin gidip soracagim biOlası bir durum, umarım en kısa sürede kavuşursunuz.
Pazar akşamı 19:00 da satışa kapandıEvet hocam alabilirsiniz bende aldım ben Adana'dan aldım gidip alabilirsiniz ama bitmiş de olabilir çalışan kişi bana pazartesiden sonra satış yapılmayacak demişti doğrumu bilmiyorum ama