VDSL Modem arıyorum düzgün birşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
:huh:  iyi forumlar ben internet paketimi yükseltiyorum anca şöyle bir sıkıntım var benim modem ADSL2 internet sağlayıcısyla konuştum VDSL modem almam gerektini söyledi tarife değiştirmeden önce almam şartmış, kullanacağım internet de VDSL destekli, şu anda ADSL internet kullanıyorum ve modem de ADSL bu yüzden kaliteli uygun fiyatlı modem arıyorum bütçem durumum deyişken 200 300 arası zoraki olursa 400₺ ye belki alırım.

KS

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:
Önerinizi yapacağım.

ZYXEL VMG3312-T20A Wireless N VDSL2 4-port 300 Mbps Kablosuz Modem Siyah - 350 TL bu ürünü önerebilirim. Oldukça iyi bir üründür bu fiyata.

Eğer alternatif isterseniz Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB 4xFE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh WiFi Modem Router - 349 TL bu ürünü önerebilirim.

sağol hocam ZYXEL de sorun yaşarmıyım şuanda bendeki olan modem AirTies olan markaya tekrar bakmalımıyım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sorun yaşamazsınız en az AirTies markası kadar başarılı bir firmadır. Zaten bütçeniz dar olduğundan pek fazla seçeneğiniz yok piyasada.

KS

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Genelde sorun yaşanan bir ürün ailesi. N16/AC51 ve AC750 ürünlerinde genelde sorun yaşayan ciddi bir kitle var. Size öneri yaparken piyasa araştırması yapmadan ezbere ürün önerisi yapmadım. Yani piyasada bütçenizi 50 TL civarı aşacak tüm ürünleri kontrol edip en sorunsuz en mantıklı ürünleri önermeye çalıştım. Ya bütçenizi 400 TL bandına çekin farklı öneriler yapayım yada önerdiğim ürünlerden birisini alıp kullanabilirsiniz.

KS

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:
Genelde sorun yaşanan bir ürün ailesi. N16/AC51 ve AC750 ürünlerinde genelde sorun yaşayan ciddi bir kitle var. Size öneri yaparken piyasa araştırması yapmadan ezbere ürün önerisi yapmadım. Yani piyasada bütçenizi 50 TL civarı aşacak tüm ürünleri kontrol edip en sorunsuz en mantıklı ürünleri önermeye çalıştım. Ya bütçenizi 400 TL bandına çekin farklı öneriler yapayım yada önerdiğim ürünlerden birisini alıp kullanabilirsiniz.

400 tl bandında nasıl ürünler vardır peki hocam? aldım ürünü iptal etim gün içinde satın almıştım asus modemi başka bakacağım yardımcı olursanız sevinirim. 400 ₺ bandın da olursa da olur

KS

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:

hocam bu Keenetic Omni modemi düşünmelimiyim az araştırdım olumlu dediniz gibi, henüz karar içindeyim bütce üstüne de çıkabilirim

KS

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri