VDSL Modem önerisi.

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Merhaba,
Şu anda ASUS DSL AC-51 modem kullanıyorum. Modem okuduğum yorumlarına göre çok kötü servise vs gönderdim sorunu yok dediler fakat aldığıma çok pişmanım.
Bunun yerine bir modem önerebilir misiniz? Arkasında çivi ile asmak için yer olan bir modem olursa iyi olur hiç sorun çıkarmayacak iyi bir modem önerinizi bekliyorum.
Şu anki modem bazen kendini kapatıyor bazen aşırı ısınınca kapatıyor ne yaşıyor ben de anlamış değilim.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
1500 TL aşağısı tüm ürünler olabilir.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Keenetic kullanıp sorun yaşayan görmedim. Başarılı bir ürün.

Arada ki fiyat farkına değer mi peki ? Ona göre satın alacağım sorun yaşamak istemiyorum.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Fiber yakın zamanda gelecekse çok para vermenin anlamı yok idarelik iyi bir model iş görür. Tenda V12 olabilir çünkü daha sonra boşa çıkacak.
Hocam kusuruma bakmayın anlamıyorum tam olarak hangisinden bahsettiğinizi. Ürüne göre yazar mısınız?
Fiber gelme olasılığı var çünkü 2 3 sokak ileride fiber var, belki de hiç gelmez emin değilim.
Ben yine de gelme olasılığı olan modemi almak istiyorum bu Tenda mı yoksa Keenetic mi ?

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Hocam kusuruma bakmayın anlamıyorum tam olarak hangisinden bahsettiğinizi. Ürüne göre yazar mısınız?
Fiber gelme olasılığı var çünkü 2 3 sokak ileride fiber var, belki de hiç gelmez emin değilim.
Ben yine de gelme olasılığı olan modemi almak istiyorum bu Tenda mı yoksa Keenetic mi ?
Bak şimdi Fiber gelme olasılığı var ise Tenda V12 almalısın.

Fiber gelme olasılığı yoksa Keenetic.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri